FLVIVET EN GOSSELIN NV

Contactgegevens FLVIVET EN GOSSELIN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVIVET EN GOSSELIN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVIVET EN GOSSELIN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Keesingln. 30 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-93-41 32-33-26-93-41

Fax (fax): 32-33-26-01-26 32-33-26-01-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVIVET EN GOSSELIN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVIVET EN GOSSELIN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVIVET EN GOSSELIN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVIVET EN GOSSELIN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVIVET EN GOSSELIN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVIVET EN GOSSELIN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVIVET EN GOSSELIN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVIVET EN GOSSELIN NV
Products information FLVIVET EN GOSSELIN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05647216796
Ondernemingsnummer: 5639251708
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLVIVET EN GOSSELIN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVIVET EN GOSSELIN NV
(Get full report from official database of BE for FLVIVET EN GOSSELIN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVIVET EN GOSSELIN NV
Addition kinds of activities for FLVIVET EN GOSSELIN NV

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
26310201. Binnenzool bord | Innersole board
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij FLVIVET EN GOSSELIN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVIVET EN GOSSELIN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVIVET EN GOSSELIN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVIVET EN GOSSELIN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLVIVET EN GOSSELIN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVIVET EN GOSSELIN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVIVET EN GOSSELIN NV. Laat een reactie achter voor FLVIVET EN GOSSELIN NV. FLVIVET EN GOSSELIN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVIVET EN GOSSELIN NV. Leave a respond for FLVIVET EN GOSSELIN NV. FLVIVET EN GOSSELIN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVIVET EN GOSSELIN NV op de google maps. Adres en contacten FLVIVET EN GOSSELIN NV
Location of FLVIVET EN GOSSELIN NV on the google maps. Address and contacts of FLVIVET EN GOSSELIN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVIVET EN GOSSELIN NV FLVIVET EN GOSSELIN NV: Fabry/Top Nails | Univers Animalier | Jaumol Decoratie NV | VKT TORHOUT | FA. DAS-BERREVOETS

Other related companies as FLVIVET EN GOSSELIN NV: Fabry/Top Nails | Univers Animalier | Jaumol Decoratie NV | VKT TORHOUT | FA. DAS-BERREVOETS

FLVIVET EN GOSSELIN NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVIVET EN GOSSELIN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05647216796. Het bedrijf FLVIVET EN GOSSELIN NV bevindt zich op het adres: Keesingln. 30 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVIVET EN GOSSELIN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVIVET EN GOSSELIN NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVIVET EN GOSSELIN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVIVET EN GOSSELIN NV, openstaande posities, locatie van FLVIVET EN GOSSELIN NV op de kaart.

FLVIVET EN GOSSELIN NV is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLVIVET EN GOSSELIN NV, company assigned to the tax number BE05647216796. The company FLVIVET EN GOSSELIN NV is located at the address: Keesingln. 30 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVIVET EN GOSSELIN NV were not found.
The main activity of FLVIVET EN GOSSELIN NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVIVET EN GOSSELIN NV is not available. You also can look at reviews of FLVIVET EN GOSSELIN NV, open positions, location of FLVIVET EN GOSSELIN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVIVET EN GOSSELIN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVIVET EN GOSSELIN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVIVET EN GOSSELIN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVIVET EN GOSSELIN NV, employees, financial statistics.