MULLER MARTINI

Contactgegevens MULLER MARTINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULLER MARTINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULLER MARTINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fran?ois Lesnino 20-32; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 428 11 55 (+32-02 428 11 55) 02 428 11 55 (+32-02 428 11 55)

Fax (fax): +32 (57) 906-41-13 +32 (57) 906-41-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULLER MARTINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULLER MARTINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULLER MARTINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULLER MARTINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULLER MARTINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULLER MARTINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULLER MARTINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULLER MARTINI
Products information MULLER MARTINI

BTW identificatienummer (tax): BE09469085693
Ondernemingsnummer: 5280822753
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Bookbinding machines

Product categorie (product category): Printing machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULLER MARTINI
(Get full report from official database of BE for MULLER MARTINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULLER MARTINI
Addition kinds of activities for MULLER MARTINI

17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij MULLER MARTINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULLER MARTINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULLER MARTINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULLER MARTINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van MULLER MARTINI in sociale netwerken
Look for responds of MULLER MARTINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULLER MARTINI. Laat een reactie achter voor MULLER MARTINI. MULLER MARTINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULLER MARTINI. Leave a respond for MULLER MARTINI. MULLER MARTINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULLER MARTINI op de google maps. Adres en contacten MULLER MARTINI
Location of MULLER MARTINI on the google maps. Address and contacts of MULLER MARTINI

Andere gerelateerde bedrijven als come MULLER MARTINI MULLER MARTINI: BAKKERIJ ANCKAERT | MICHEL DE KEUSTER | CO-SAC COORDINATION | Institut Des Affaires Culturelles VZW | Paradiso

Other related companies as MULLER MARTINI: BAKKERIJ ANCKAERT | MICHEL DE KEUSTER | CO-SAC COORDINATION | Institut Des Affaires Culturelles VZW | Paradiso

MULLER MARTINI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULLER MARTINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09469085693. Het bedrijf MULLER MARTINI bevindt zich op het adres: Rue Fran?ois Lesnino 20-32; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 355,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing machines and equipment. Lijst met producten zijn Bookbinding machines.
De hoofdactiviteit van MULLER MARTINI is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULLER MARTINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULLER MARTINI, openstaande posities, locatie van MULLER MARTINI op de kaart.

MULLER MARTINI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULLER MARTINI, company assigned to the tax number BE09469085693. The company MULLER MARTINI is located at the address: Rue Fran?ois Lesnino 20-32; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 355,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing machines and equipment. List of products are Bookbinding machines.
The main activity of MULLER MARTINI is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MULLER MARTINI is not available. You also can look at reviews of MULLER MARTINI, open positions, location of MULLER MARTINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULLER MARTINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULLER MARTINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULLER MARTINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULLER MARTINI, employees, financial statistics.