Drukkerij Michiels BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Drukkerij Michiels BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Drukkerij Michiels BVBA

Contactgegevens Drukkerij Michiels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Michiels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Michiels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eindeke 1B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 21 71 (+32-015 22 21 71) 015 22 21 71 (+32-015 22 21 71)

Fax (fax): 015 22 31 00; 015 22 48 59 (+32-015 22 31 00; 015 22 48 59) 015 22 31 00; 015 22 48 59 (+32-015 22 31 00; 015 22 48 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Michiels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Michiels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Michiels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Michiels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Michiels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Michiels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Michiels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Michiels BVBA
Products information Drukkerij Michiels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09357574462
Ondernemingsnummer: 8502563476
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Printing - General; Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing Digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Michiels BVBA
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Michiels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Michiels BVBA
Addition kinds of activities for Drukkerij Michiels BVBA

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
28650210. Tolueen | Toluene
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Drukkerij Michiels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Michiels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Michiels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Michiels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Michiels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Michiels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Michiels BVBA. Laat een reactie achter voor Drukkerij Michiels BVBA. Drukkerij Michiels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Michiels BVBA. Leave a respond for Drukkerij Michiels BVBA. Drukkerij Michiels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Michiels BVBA op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Michiels BVBA
Location of Drukkerij Michiels BVBA on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Michiels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Michiels BVBA Drukkerij Michiels BVBA: AERTS | M茅canelec Industries SA | MARIE NOEL SCHMETZ | SONNOS BVBA | Action Liberale liegeoise asbl

Other related companies as Drukkerij Michiels BVBA: AERTS | M茅canelec Industries SA | MARIE NOEL SCHMETZ | SONNOS BVBA | Action Liberale liegeoise asbl

Drukkerij Michiels BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Michiels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357574462. Het bedrijf Drukkerij Michiels BVBA bevindt zich op het adres: Eindeke 1B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 324,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing Digital. Lijst met producten zijn Printing - General; Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Michiels BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Michiels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Michiels BVBA, openstaande posities, locatie van Drukkerij Michiels BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Michiels BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Michiels BVBA, company assigned to the tax number BE09357574462. The company Drukkerij Michiels BVBA is located at the address: Eindeke 1B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 324,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing Digital. List of products are Printing - General; Printing - Offset.
The main activity of Drukkerij Michiels BVBA is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Michiels BVBA is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Michiels BVBA, open positions, location of Drukkerij Michiels BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Michiels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Michiels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Michiels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Michiels BVBA, employees, financial statistics.