DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DE KINDERS-SALEMBIER BVBA
Private companiesPersonal Services • DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

Contactgegevens DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zouavenstr 2a 9220 Hamme, België

Telefoon (phone): 32.52 47 73 68 32.52 47 73 68

Fax (fax): 32.52 48 02 67 32.52 48 02 67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KINDERS-SALEMBIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KINDERS-SALEMBIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KINDERS-SALEMBIER BVBA
Products information DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08445983886
Ondernemingsnummer: 2142852783
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Art reproductions

Product categorie (product category): Printing and Publishing; Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KINDERS-SALEMBIER BVBA
(Get full report from official database of BE for DE KINDERS-SALEMBIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KINDERS-SALEMBIER BVBA
Addition kinds of activities for DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies

Werken bij DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Laat een reactie achter voor DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. DE KINDERS-SALEMBIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. Leave a respond for DE KINDERS-SALEMBIER BVBA. DE KINDERS-SALEMBIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KINDERS-SALEMBIER BVBA op de google maps. Adres en contacten DE KINDERS-SALEMBIER BVBA
Location of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA on the google maps. Address and contacts of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KINDERS-SALEMBIER BVBA DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: S.C. DE NECHIN | REMI THEUNIS | Civis G I E | Terbeke Veurne NV | De Bremme nv NV

Other related companies as DE KINDERS-SALEMBIER BVBA: S.C. DE NECHIN | REMI THEUNIS | Civis G I E | Terbeke Veurne NV | De Bremme nv NV

DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08445983886. Het bedrijf DE KINDERS-SALEMBIER BVBA bevindt zich op het adres: Zouavenstr 2a 9220 Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing and Publishing; Publishing. Lijst met producten zijn Art reproductions.
De hoofdactiviteit van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, openstaande posities, locatie van DE KINDERS-SALEMBIER BVBA op de kaart.

DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, company assigned to the tax number BE08445983886. The company DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is located at the address: Zouavenstr 2a 9220 Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing and Publishing; Publishing. List of products are Art reproductions.
The main activity of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA is not available. You also can look at reviews of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, open positions, location of DE KINDERS-SALEMBIER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KINDERS-SALEMBIER BVBA, employees, financial statistics.