OFFSET VANDEVELDE NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • OFFSET VANDEVELDE NV
Private companiesMotor Freight Transportation • OFFSET VANDEVELDE NV

Contactgegevens OFFSET VANDEVELDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFFSET VANDEVELDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFFSET VANDEVELDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone 26 9770 Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 32.93 88 61 91 32.93 88 61 91

Fax (fax): 32.93 88 65 69 32.93 88 65 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFFSET VANDEVELDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFFSET VANDEVELDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFFSET VANDEVELDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFFSET VANDEVELDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFFSET VANDEVELDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFFSET VANDEVELDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFFSET VANDEVELDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFFSET VANDEVELDE NV
Products information OFFSET VANDEVELDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07025451660
Ondernemingsnummer: 7450347900
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Printing

Product categorie (product category): Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFFSET VANDEVELDE NV
(Get full report from official database of BE for OFFSET VANDEVELDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFFSET VANDEVELDE NV
Addition kinds of activities for OFFSET VANDEVELDE NV

391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
22840201. Katoen draad | Cotton thread
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
44930000. jachthavens | Marinas
50230404. tapijten | Rugs
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij OFFSET VANDEVELDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFFSET VANDEVELDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFFSET VANDEVELDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFFSET VANDEVELDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van OFFSET VANDEVELDE NV in sociale netwerken
Look for responds of OFFSET VANDEVELDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFFSET VANDEVELDE NV. Laat een reactie achter voor OFFSET VANDEVELDE NV. OFFSET VANDEVELDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFFSET VANDEVELDE NV. Leave a respond for OFFSET VANDEVELDE NV. OFFSET VANDEVELDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFFSET VANDEVELDE NV op de google maps. Adres en contacten OFFSET VANDEVELDE NV
Location of OFFSET VANDEVELDE NV on the google maps. Address and contacts of OFFSET VANDEVELDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OFFSET VANDEVELDE NV OFFSET VANDEVELDE NV: De Mick | Cinéma | IDMK | Gérard J | SWIMMING TEAM ST.HUBERT

Other related companies as OFFSET VANDEVELDE NV: De Mick | Cinéma | IDMK | Gérard J | SWIMMING TEAM ST.HUBERT

OFFSET VANDEVELDE NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OFFSET VANDEVELDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07025451660. Het bedrijf OFFSET VANDEVELDE NV bevindt zich op het adres: Industriezone 26 9770 Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Printing.
De hoofdactiviteit van OFFSET VANDEVELDE NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFFSET VANDEVELDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFFSET VANDEVELDE NV, openstaande posities, locatie van OFFSET VANDEVELDE NV op de kaart.

OFFSET VANDEVELDE NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OFFSET VANDEVELDE NV, company assigned to the tax number BE07025451660. The company OFFSET VANDEVELDE NV is located at the address: Industriezone 26 9770 Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing and Publishing. List of products are Printing.
The main activity of OFFSET VANDEVELDE NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OFFSET VANDEVELDE NV is not available. You also can look at reviews of OFFSET VANDEVELDE NV, open positions, location of OFFSET VANDEVELDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFFSET VANDEVELDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFFSET VANDEVELDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFFSET VANDEVELDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFFSET VANDEVELDE NV, employees, financial statistics.