Crahay D

Contactgegevens Crahay D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crahay D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crahay D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Economes 20; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont), België

Telefoon (phone): 04 365 09 46 (+32-04 365 09 46) 04 365 09 46 (+32-04 365 09 46)

Fax (fax): 04 365 09 46 (+32-04 365 09 46) 04 365 09 46 (+32-04 365 09 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crahay D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crahay D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crahay D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crahay D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crahay D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crahay D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crahay D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crahay D
Products information Crahay D

BTW identificatienummer (tax): BE04754577636
Ondernemingsnummer: 7310821533
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Printing - General

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crahay D
(Get full report from official database of BE for Crahay D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crahay D
Addition kinds of activities for Crahay D

334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
33120107. Coke, geproduceerd in bijenkorfovens | Coke, produced in beehive ovens
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
38610109. Filmfilm | Motion picture film
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij Crahay D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crahay D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crahay D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crahay D. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

Zoek naar antwoorden van Crahay D in sociale netwerken
Look for responds of Crahay D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crahay D. Laat een reactie achter voor Crahay D. Crahay D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crahay D. Leave a respond for Crahay D. Crahay D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crahay D op de google maps. Adres en contacten Crahay D
Location of Crahay D on the google maps. Address and contacts of Crahay D

Andere gerelateerde bedrijven als come Crahay D Crahay D: D'Haemers M | A.P. SOLUTE | Devos A | Iminvest SPRL | LAINI?RE DU NORD SPRL

Other related companies as Crahay D: D'Haemers M | A.P. SOLUTE | Devos A | Iminvest SPRL | LAINI?RE DU NORD SPRL

Crahay D is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crahay D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04754577636. Het bedrijf Crahay D bevindt zich op het adres: Rue des Economes 20; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - Offset. Lijst met producten zijn Printing - General.
De hoofdactiviteit van Crahay D is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crahay D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crahay D, openstaande posities, locatie van Crahay D op de kaart.

Crahay D is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crahay D, company assigned to the tax number BE04754577636. The company Crahay D is located at the address: Rue des Economes 20; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - Offset. List of products are Printing - General.
The main activity of Crahay D is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Crahay D is not available. You also can look at reviews of Crahay D, open positions, location of Crahay D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crahay D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crahay D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crahay D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crahay D, employees, financial statistics.