Willekens F J NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Willekens F J NV

Contactgegevens Willekens F J NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willekens F J NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willekens F J NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hardenvoort 3; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 295 40 77 (+32-03 295 40 77) 03 295 40 77 (+32-03 295 40 77)

Fax (fax): 03 295 40 76 (+32-03 295 40 76) 03 295 40 76 (+32-03 295 40 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willekens F J NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willekens F J NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willekens F J NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willekens F J NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willekens F J NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willekens F J NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willekens F J NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willekens F J NV
Products information Willekens F J NV

BTW identificatienummer (tax): BE04060241699
Ondernemingsnummer: 6932891845
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Data processing - Continuous forms

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willekens F J NV
(Get full report from official database of BE for Willekens F J NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willekens F J NV
Addition kinds of activities for Willekens F J NV

599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
919901. Overheidsadministratie | General government administration
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
86990000. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec

Werken bij Willekens F J NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willekens F J NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willekens F J NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willekens F J NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Willekens F J NV in sociale netwerken
Look for responds of Willekens F J NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willekens F J NV. Laat een reactie achter voor Willekens F J NV. Willekens F J NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willekens F J NV. Leave a respond for Willekens F J NV. Willekens F J NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willekens F J NV op de google maps. Adres en contacten Willekens F J NV
Location of Willekens F J NV on the google maps. Address and contacts of Willekens F J NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willekens F J NV Willekens F J NV: VANDEWALLE A | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | UN BALCON EN FORET | COIFFURE PAOLO | R.M.D.

Other related companies as Willekens F J NV: VANDEWALLE A | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | UN BALCON EN FORET | COIFFURE PAOLO | R.M.D.

Willekens F J NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willekens F J NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04060241699. Het bedrijf Willekens F J NV bevindt zich op het adres: Hardenvoort 3; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Data processing - Continuous forms.
De hoofdactiviteit van Willekens F J NV is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willekens F J NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willekens F J NV, openstaande posities, locatie van Willekens F J NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willekens F J NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willekens F J NV, company assigned to the tax number BE04060241699. The company Willekens F J NV is located at the address: Hardenvoort 3; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. List of products are Data processing - Continuous forms.
The main activity of Willekens F J NV is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Willekens F J NV is not available. You also can look at reviews of Willekens F J NV, open positions, location of Willekens F J NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willekens F J NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willekens F J NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willekens F J NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willekens F J NV, employees, financial statistics.