Van de Maele K BVBA

Contactgegevens Van de Maele K BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Maele K BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Maele K BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diebeke 8; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 41 66 13 (+32-054 41 66 13) 054 41 66 13 (+32-054 41 66 13)

Fax (fax): 054 41 66 18 (+32-054 41 66 18) 054 41 66 18 (+32-054 41 66 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Maele K BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Maele K BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Maele K BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Maele K BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Maele K BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Maele K BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Maele K BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Maele K BVBA
Products information Van de Maele K BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01559204101
Ondernemingsnummer: 5906219482
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van de Maele K BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Maele K BVBA
(Get full report from official database of BE for Van de Maele K BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Maele K BVBA
Addition kinds of activities for Van de Maele K BVBA

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
28360501. gifstoffen | Toxins
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij Van de Maele K BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Maele K BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Maele K BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Maele K BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Van de Maele K BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van de Maele K BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Maele K BVBA. Laat een reactie achter voor Van de Maele K BVBA. Van de Maele K BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Maele K BVBA. Leave a respond for Van de Maele K BVBA. Van de Maele K BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Maele K BVBA op de google maps. Adres en contacten Van de Maele K BVBA
Location of Van de Maele K BVBA on the google maps. Address and contacts of Van de Maele K BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Maele K BVBA Van de Maele K BVBA: Gilis-Teughels N.V.-S.A. | BOUCHERIE LESECQUE | Justitieel Welzijnswerk | Cora La Louvière | JOSEPH VERLAINE

Other related companies as Van de Maele K BVBA: Gilis-Teughels N.V.-S.A. | BOUCHERIE LESECQUE | Justitieel Welzijnswerk | Cora La Louvière | JOSEPH VERLAINE

Van de Maele K BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Maele K BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01559204101. Het bedrijf Van de Maele K BVBA bevindt zich op het adres: Diebeke 8; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 396,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Van de Maele K BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Maele K BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Maele K BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Maele K BVBA, openstaande posities, locatie van Van de Maele K BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van de Maele K BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Maele K BVBA, company assigned to the tax number BE01559204101. The company Van de Maele K BVBA is located at the address: Diebeke 8; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 396,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - General. Products created in Van de Maele K BVBA were not found.
The main activity of Van de Maele K BVBA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Maele K BVBA is not available. You also can look at reviews of Van de Maele K BVBA, open positions, location of Van de Maele K BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Maele K BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Maele K BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Maele K BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Maele K BVBA, employees, financial statistics.