Tott茅 Franky BVBA

Contactgegevens Tott茅 Franky BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tott茅 Franky BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tott茅 Franky BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kronenburgstraat 94; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 248 37 16 (+32-03 248 37 16) 03 248 37 16 (+32-03 248 37 16)

Fax (fax): 03 238 50 96 (+32-03 238 50 96) 03 238 50 96 (+32-03 238 50 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tott茅 Franky BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tott茅 Franky BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tott茅 Franky BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tott茅 Franky BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tott茅 Franky BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tott茅 Franky BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tott茅 Franky BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tott茅 Franky BVBA
Products information Tott茅 Franky BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02652343750
Ondernemingsnummer: 8594573974
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Tott茅 Franky BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tott茅 Franky BVBA
(Get full report from official database of BE for Tott茅 Franky BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tott茅 Franky BVBA
Addition kinds of activities for Tott茅 Franky BVBA

542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
73710300. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications

Werken bij Tott茅 Franky BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tott茅 Franky BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tott茅 Franky BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tott茅 Franky BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Tott茅 Franky BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tott茅 Franky BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tott茅 Franky BVBA. Laat een reactie achter voor Tott茅 Franky BVBA. Tott茅 Franky BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tott茅 Franky BVBA. Leave a respond for Tott茅 Franky BVBA. Tott茅 Franky BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tott茅 Franky BVBA op de google maps. Adres en contacten Tott茅 Franky BVBA
Location of Tott茅 Franky BVBA on the google maps. Address and contacts of Tott茅 Franky BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tott茅 Franky BVBA Tott茅 Franky BVBA: AU CROQUANT NV | JOZEF SCHEPENS | Mattelin BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | HUIS ATOMO

Other related companies as Tott茅 Franky BVBA: AU CROQUANT NV | JOZEF SCHEPENS | Mattelin BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | HUIS ATOMO

Tott茅 Franky BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tott茅 Franky BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02652343750. Het bedrijf Tott茅 Franky BVBA bevindt zich op het adres: Kronenburgstraat 94; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Tott茅 Franky BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tott茅 Franky BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tott茅 Franky BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tott茅 Franky BVBA, openstaande posities, locatie van Tott茅 Franky BVBA op de kaart.

Tott茅 Franky BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tott茅 Franky BVBA, company assigned to the tax number BE02652343750. The company Tott茅 Franky BVBA is located at the address: Kronenburgstraat 94; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. Products created in Tott茅 Franky BVBA were not found.
The main activity of Tott茅 Franky BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tott茅 Franky BVBA is not available. You also can look at reviews of Tott茅 Franky BVBA, open positions, location of Tott茅 Franky BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tott茅 Franky BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tott茅 Franky BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tott茅 Franky BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tott茅 Franky BVBA, employees, financial statistics.