Studio Print

Contactgegevens Studio Print: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio Print: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio Print

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prattenborgplein 28; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 77 53 63 (+32-013 77 53 63) 013 77 53 63 (+32-013 77 53 63)

Fax (fax): +32 (67) 397-50-62 +32 (67) 397-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio Print: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio Print"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio Print"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio Print, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio Print. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio Print, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio Print. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio Print
Products information Studio Print

BTW identificatienummer (tax): BE04947662353
Ondernemingsnummer: 5788940429
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Studio Print zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio Print
(Get full report from official database of BE for Studio Print)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio Print
Addition kinds of activities for Studio Print

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
22530100. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church

Werken bij Studio Print: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio Print: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio Print. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio Print. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Studio Print in sociale netwerken
Look for responds of Studio Print in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio Print. Laat een reactie achter voor Studio Print. Studio Print bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio Print. Leave a respond for Studio Print. Studio Print on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio Print op de google maps. Adres en contacten Studio Print
Location of Studio Print on the google maps. Address and contacts of Studio Print

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio Print Studio Print: FLCARIMAT GROUP SA | Paja Decor | RADIO MANGO | BERLITZ | Cloes-Cloos

Other related companies as Studio Print: FLCARIMAT GROUP SA | Paja Decor | RADIO MANGO | BERLITZ | Cloes-Cloos

Studio Print is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio Print, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04947662353. Het bedrijf Studio Print bevindt zich op het adres: Prattenborgplein 28; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Studio Print zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio Print is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio Print is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio Print, openstaande posities, locatie van Studio Print op de kaart.

Studio Print is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Studio Print, company assigned to the tax number BE04947662353. The company Studio Print is located at the address: Prattenborgplein 28; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - General. Products created in Studio Print were not found.
The main activity of Studio Print is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio Print is not available. You also can look at reviews of Studio Print, open positions, location of Studio Print on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio Print, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio Print, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio Print, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio Print, employees, financial statistics.