Schmitz M

Contactgegevens Schmitz M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schmitz M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schmitz M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Vin?ve 14; 4970; Stavelot, België

Telefoon (phone): 080 86 20 93 (+32-080 86 20 93) 080 86 20 93 (+32-080 86 20 93)

Fax (fax): 080 88 00 77 (+32-080 88 00 77) 080 88 00 77 (+32-080 88 00 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schmitz M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schmitz M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schmitz M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schmitz M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schmitz M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schmitz M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schmitz M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schmitz M
Products information Schmitz M

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Schmitz M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schmitz M
(Get full report from official database of BE for Schmitz M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schmitz M
Addition kinds of activities for Schmitz M

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij Schmitz M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schmitz M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schmitz M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schmitz M. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Schmitz M in sociale netwerken
Look for responds of Schmitz M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schmitz M. Laat een reactie achter voor Schmitz M. Schmitz M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schmitz M. Leave a respond for Schmitz M. Schmitz M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schmitz M op de google maps. Adres en contacten Schmitz M
Location of Schmitz M on the google maps. Address and contacts of Schmitz M

Andere gerelateerde bedrijven als come Schmitz M Schmitz M: MAISON CATLEYA | Joret G | GARAGE LEGON | L. DECLERCK | Fontaine (La)

Other related companies as Schmitz M: MAISON CATLEYA | Joret G | GARAGE LEGON | L. DECLERCK | Fontaine (La)

Schmitz M is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schmitz M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf Schmitz M bevindt zich op het adres: Place du Vin?ve 14; 4970; Stavelot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Schmitz M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schmitz M is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schmitz M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schmitz M, openstaande posities, locatie van Schmitz M op de kaart.

Schmitz M is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schmitz M, company assigned to the tax number BE07739562988. The company Schmitz M is located at the address: Place du Vin?ve 14; 4970; Stavelot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - General. Products created in Schmitz M were not found.
The main activity of Schmitz M is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schmitz M is not available. You also can look at reviews of Schmitz M, open positions, location of Schmitz M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schmitz M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schmitz M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schmitz M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schmitz M, employees, financial statistics.