Printa MS

Contactgegevens Printa MS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Printa MS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Printa MS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 118; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 71 68 (+32-03 325 71 68) 03 325 71 68 (+32-03 325 71 68)

Fax (fax): 03 325 71 68 (+32-03 325 71 68) 03 325 71 68 (+32-03 325 71 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Printa MS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Printa MS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Printa MS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Printa MS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Printa MS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Printa MS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Printa MS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Printa MS
Products information Printa MS

BTW identificatienummer (tax): BE02235687255
Ondernemingsnummer: 1457580566
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Printa MS
(Get full report from official database of BE for Printa MS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Printa MS
Addition kinds of activities for Printa MS

027901. Worm boerderijen | Worm farms
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
32550200. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal

Werken bij Printa MS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Printa MS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Printa MS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Printa MS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van Printa MS in sociale netwerken
Look for responds of Printa MS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Printa MS. Laat een reactie achter voor Printa MS. Printa MS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Printa MS. Leave a respond for Printa MS. Printa MS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Printa MS op de google maps. Adres en contacten Printa MS
Location of Printa MS on the google maps. Address and contacts of Printa MS

Andere gerelateerde bedrijven als come Printa MS Printa MS: BERNARD LORTHIOIR | Amalya | CHARLES VASTERSAEGHER | CERCLE D'ECHEC LASNE-WATERLOO | I.D.STYLE

Other related companies as Printa MS: BERNARD LORTHIOIR | Amalya | CHARLES VASTERSAEGHER | CERCLE D'ECHEC LASNE-WATERLOO | I.D.STYLE

Printa MS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Printa MS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02235687255. Het bedrijf Printa MS bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 118; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Printa MS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Printa MS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Printa MS, openstaande posities, locatie van Printa MS op de kaart.

Printa MS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Printa MS, company assigned to the tax number BE02235687255. The company Printa MS is located at the address: Bisschoppenhoflaan 118; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of Printa MS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Printa MS is not available. You also can look at reviews of Printa MS, open positions, location of Printa MS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Printa MS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Printa MS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Printa MS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Printa MS, employees, financial statistics.