LELOTTE G IMPRIMERIE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • LELOTTE G IMPRIMERIE
Private companiesTransportation by Air • LELOTTE G IMPRIMERIE

Contactgegevens LELOTTE G IMPRIMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LELOTTE G IMPRIMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LELOTTE G IMPRIMERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pisseroule 107-109; 4820; Dison, België

Telefoon (phone): 087 33 60 14 (+32-087 33 60 14) 087 33 60 14 (+32-087 33 60 14)

Fax (fax): +32 (61) 251-97-33 +32 (61) 251-97-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LELOTTE G IMPRIMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LELOTTE G IMPRIMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LELOTTE G IMPRIMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LELOTTE G IMPRIMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LELOTTE G IMPRIMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LELOTTE G IMPRIMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LELOTTE G IMPRIMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LELOTTE G IMPRIMERIE
Products information LELOTTE G IMPRIMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE01339752197
Ondernemingsnummer: 2515014648
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LELOTTE G IMPRIMERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LELOTTE G IMPRIMERIE
(Get full report from official database of BE for LELOTTE G IMPRIMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LELOTTE G IMPRIMERIE
Addition kinds of activities for LELOTTE G IMPRIMERIE

799301. Muziekmachines | Music machines
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house

Werken bij LELOTTE G IMPRIMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LELOTTE G IMPRIMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LELOTTE G IMPRIMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LELOTTE G IMPRIMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van LELOTTE G IMPRIMERIE in sociale netwerken
Look for responds of LELOTTE G IMPRIMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LELOTTE G IMPRIMERIE. Laat een reactie achter voor LELOTTE G IMPRIMERIE. LELOTTE G IMPRIMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LELOTTE G IMPRIMERIE. Leave a respond for LELOTTE G IMPRIMERIE. LELOTTE G IMPRIMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LELOTTE G IMPRIMERIE op de google maps. Adres en contacten LELOTTE G IMPRIMERIE
Location of LELOTTE G IMPRIMERIE on the google maps. Address and contacts of LELOTTE G IMPRIMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LELOTTE G IMPRIMERIE LELOTTE G IMPRIMERIE: Della Torre | STICHT. LODEWIJK DE RAET | Someba | JEUGDHUIS GINSERT | SHOE DISCOUNT

Other related companies as LELOTTE G IMPRIMERIE: Della Torre | STICHT. LODEWIJK DE RAET | Someba | JEUGDHUIS GINSERT | SHOE DISCOUNT

LELOTTE G IMPRIMERIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LELOTTE G IMPRIMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339752197. Het bedrijf LELOTTE G IMPRIMERIE bevindt zich op het adres: Rue Pisseroule 107-109; 4820; Dison. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in LELOTTE G IMPRIMERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LELOTTE G IMPRIMERIE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LELOTTE G IMPRIMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LELOTTE G IMPRIMERIE, openstaande posities, locatie van LELOTTE G IMPRIMERIE op de kaart.

LELOTTE G IMPRIMERIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LELOTTE G IMPRIMERIE, company assigned to the tax number BE01339752197. The company LELOTTE G IMPRIMERIE is located at the address: Rue Pisseroule 107-109; 4820; Dison. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. Products created in LELOTTE G IMPRIMERIE were not found.
The main activity of LELOTTE G IMPRIMERIE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LELOTTE G IMPRIMERIE is not available. You also can look at reviews of LELOTTE G IMPRIMERIE, open positions, location of LELOTTE G IMPRIMERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LELOTTE G IMPRIMERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LELOTTE G IMPRIMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LELOTTE G IMPRIMERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LELOTTE G IMPRIMERIE, employees, financial statistics.