Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel
Private companiesTransportation Services • Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

Contactgegevens Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Winterslagstraat 32; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 27 26 (+32-089 35 27 26) 089 35 27 26 (+32-089 35 27 26)

Fax (fax): 089 30 33 71 (+32-089 30 33 71) 089 30 33 71 (+32-089 30 33 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel
Products information Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

BTW identificatienummer (tax): BE08992553710
Ondernemingsnummer: 7987030029
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Office supplies - Retail

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel
(Get full report from official database of BE for Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel
Addition kinds of activities for Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

0213. Hogs | Hogs
874203. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

Zoek naar antwoorden van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel in sociale netwerken
Look for responds of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Laat een reactie achter voor Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Leave a respond for Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel. Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel op de google maps. Adres en contacten Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel
Location of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel on the google maps. Address and contacts of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: BERNARD DEMOULIN | ALDI | BUREAU AD MATCH | CELLIER PIRON | Publishing & Services sa-nv

Other related companies as Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel: BERNARD DEMOULIN | ALDI | BUREAU AD MATCH | CELLIER PIRON | Publishing & Services sa-nv

Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08992553710. Het bedrijf Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel bevindt zich op het adres: Winterslagstraat 32; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Office supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, openstaande posities, locatie van Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, company assigned to the tax number BE08992553710. The company Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is located at the address: Winterslagstraat 32; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. List of products are Office supplies - Retail.
The main activity of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel is not available. You also can look at reviews of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, open positions, location of Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerkhofs Drukkerij-Papierhandel, employees, financial statistics.