GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL
Private companiesAmusement and Recreation Services • GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

Contactgegevens GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Grand Duc 22; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 647 00 27 (+32-02 647 00 27) 02 647 00 27 (+32-02 647 00 27)

Fax (fax): 02 646 38 39 (+32-02 646 38 39) 02 646 38 39 (+32-02 646 38 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL
Products information GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Printing - Occasional; Gifts - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL
(Get full report from official database of BE for GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL
Addition kinds of activities for GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
803100. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
20479902. Hondenvoer | Dog food
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
59629902. Nieuwigheid automaten | Novelty vending machines
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Laat een reactie achter voor GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. Leave a respond for GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL. GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL op de google maps. Adres en contacten GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL
Location of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL on the google maps. Address and contacts of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: Eleganza NV | DE CASTELREY | LUMATEC SOUND & LIGHT | Woluwe Master Car | TEXT & TRAINING

Other related companies as GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL: Eleganza NV | DE CASTELREY | LUMATEC SOUND & LIGHT | Woluwe Master Car | TEXT & TRAINING

GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Grand Duc 22; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Occasional; Gifts - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, openstaande posities, locatie van GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL op de kaart.

GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, company assigned to the tax number BE09904144287. The company GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is located at the address: Rue du Grand Duc 22; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Occasional; Gifts - Mfg. & Whol..
The main activity of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL is not available. You also can look at reviews of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, open positions, location of GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAND DUC bvba ALI BABA SPRL, employees, financial statistics.