Grafilux Printing BVBA

Contactgegevens Grafilux Printing BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grafilux Printing BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grafilux Printing BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gerheide 22; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 82 90 70 (+32-014 82 90 70) 014 82 90 70 (+32-014 82 90 70)

Fax (fax): 014 82 90 77 (+32-014 82 90 77) 014 82 90 77 (+32-014 82 90 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grafilux Printing BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grafilux Printing BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grafilux Printing BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grafilux Printing BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grafilux Printing BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grafilux Printing BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grafilux Printing BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grafilux Printing BVBA
Products information Grafilux Printing BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07840911865
Ondernemingsnummer: 7897766113
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Grafilux Printing BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grafilux Printing BVBA
(Get full report from official database of BE for Grafilux Printing BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grafilux Printing BVBA
Addition kinds of activities for Grafilux Printing BVBA

506303. Draad en kabel | Wire and cable
832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
22210410. Saran breedgeweven stoffen | Saran broadwoven fabrics
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij Grafilux Printing BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grafilux Printing BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grafilux Printing BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grafilux Printing BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Grafilux Printing BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Grafilux Printing BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grafilux Printing BVBA. Laat een reactie achter voor Grafilux Printing BVBA. Grafilux Printing BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grafilux Printing BVBA. Leave a respond for Grafilux Printing BVBA. Grafilux Printing BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grafilux Printing BVBA op de google maps. Adres en contacten Grafilux Printing BVBA
Location of Grafilux Printing BVBA on the google maps. Address and contacts of Grafilux Printing BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Grafilux Printing BVBA Grafilux Printing BVBA: She | DE MEYER | FEYAERTS M | GARAGE ASPELSLAGH | SMS

Other related companies as Grafilux Printing BVBA: She | DE MEYER | FEYAERTS M | GARAGE ASPELSLAGH | SMS

Grafilux Printing BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grafilux Printing BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840911865. Het bedrijf Grafilux Printing BVBA bevindt zich op het adres: Gerheide 22; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Grafilux Printing BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grafilux Printing BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grafilux Printing BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grafilux Printing BVBA, openstaande posities, locatie van Grafilux Printing BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grafilux Printing BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grafilux Printing BVBA, company assigned to the tax number BE07840911865. The company Grafilux Printing BVBA is located at the address: Gerheide 22; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. Products created in Grafilux Printing BVBA were not found.
The main activity of Grafilux Printing BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Grafilux Printing BVBA is not available. You also can look at reviews of Grafilux Printing BVBA, open positions, location of Grafilux Printing BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grafilux Printing BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grafilux Printing BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grafilux Printing BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grafilux Printing BVBA, employees, financial statistics.