De Werf Drukkerij

Contactgegevens De Werf Drukkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Werf Drukkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Werf Drukkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Morekstraat 390; 9032; Gent (Wondelgem), België

Telefoon (phone): 09 330 93 22 (+32-09 330 93 22) 09 330 93 22 (+32-09 330 93 22)

Fax (fax): +32 (58) 177-24-73 +32 (58) 177-24-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Werf Drukkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Werf Drukkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Werf Drukkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Werf Drukkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Werf Drukkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Werf Drukkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Werf Drukkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Werf Drukkerij
Products information De Werf Drukkerij

BTW identificatienummer (tax): BE04212127685
Ondernemingsnummer: 6734313964
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Werf Drukkerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Werf Drukkerij
(Get full report from official database of BE for De Werf Drukkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Werf Drukkerij
Addition kinds of activities for De Werf Drukkerij

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
33310000. Primaire koper | Primary copper
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software

Werken bij De Werf Drukkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Werf Drukkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Werf Drukkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Werf Drukkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van De Werf Drukkerij in sociale netwerken
Look for responds of De Werf Drukkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Werf Drukkerij. Laat een reactie achter voor De Werf Drukkerij. De Werf Drukkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Werf Drukkerij. Leave a respond for De Werf Drukkerij. De Werf Drukkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Werf Drukkerij op de google maps. Adres en contacten De Werf Drukkerij
Location of De Werf Drukkerij on the google maps. Address and contacts of De Werf Drukkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come De Werf Drukkerij De Werf Drukkerij: P & L Tailleurs & Couturiers | DELCROS | EGIDE SCHYNS | Dewaele F | SATELLITE INDUSTRIES EUROPE

Other related companies as De Werf Drukkerij: P & L Tailleurs & Couturiers | DELCROS | EGIDE SCHYNS | Dewaele F | SATELLITE INDUSTRIES EUROPE

De Werf Drukkerij is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Werf Drukkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212127685. Het bedrijf De Werf Drukkerij bevindt zich op het adres: Morekstraat 390; 9032; Gent (Wondelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in De Werf Drukkerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Werf Drukkerij is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Werf Drukkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Werf Drukkerij, openstaande posities, locatie van De Werf Drukkerij op de kaart.

De Werf Drukkerij is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Werf Drukkerij, company assigned to the tax number BE04212127685. The company De Werf Drukkerij is located at the address: Morekstraat 390; 9032; Gent (Wondelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. Products created in De Werf Drukkerij were not found.
The main activity of De Werf Drukkerij is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Werf Drukkerij is not available. You also can look at reviews of De Werf Drukkerij, open positions, location of De Werf Drukkerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Werf Drukkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Werf Drukkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Werf Drukkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Werf Drukkerij, employees, financial statistics.