Maes Suzanne (Ets) SPRL

Contactgegevens Maes Suzanne (Ets) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Suzanne (Ets) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Suzanne (Ets) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'H?tel de Ville 39; 6183; Courcelles (Trazegnies), België

Telefoon (phone): 071 45 06 69 (+32-071 45 06 69) 071 45 06 69 (+32-071 45 06 69)

Fax (fax): 071 46 38 33 (+32-071 46 38 33) 071 46 38 33 (+32-071 46 38 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Suzanne (Ets) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Suzanne (Ets) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Suzanne (Ets) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Suzanne (Ets) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Suzanne (Ets) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Suzanne (Ets) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Suzanne (Ets) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Suzanne (Ets) SPRL
Products information Maes Suzanne (Ets) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02741333007
Ondernemingsnummer: 7176239013
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Maes Suzanne (Ets) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Precious stones and minerals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Suzanne (Ets) SPRL
(Get full report from official database of BE for Maes Suzanne (Ets) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Suzanne (Ets) SPRL
Addition kinds of activities for Maes Suzanne (Ets) SPRL

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij Maes Suzanne (Ets) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Suzanne (Ets) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Suzanne (Ets) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Suzanne (Ets) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Maes Suzanne (Ets) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Maes Suzanne (Ets) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Suzanne (Ets) SPRL. Laat een reactie achter voor Maes Suzanne (Ets) SPRL. Maes Suzanne (Ets) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Suzanne (Ets) SPRL. Leave a respond for Maes Suzanne (Ets) SPRL. Maes Suzanne (Ets) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Suzanne (Ets) SPRL op de google maps. Adres en contacten Maes Suzanne (Ets) SPRL
Location of Maes Suzanne (Ets) SPRL on the google maps. Address and contacts of Maes Suzanne (Ets) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Suzanne (Ets) SPRL Maes Suzanne (Ets) SPRL: FRIT-UURTJE | FOTOSTOCK | TIERC? FRANCO BELGE | A. GOEMINNE | FA. BRAEMS

Other related companies as Maes Suzanne (Ets) SPRL: FRIT-UURTJE | FOTOSTOCK | TIERC? FRANCO BELGE | A. GOEMINNE | FA. BRAEMS

Maes Suzanne (Ets) SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Suzanne (Ets) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741333007. Het bedrijf Maes Suzanne (Ets) SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de l'H?tel de Ville 39; 6183; Courcelles (Trazegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Precious stones and minerals. Producten gemaakt in Maes Suzanne (Ets) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Suzanne (Ets) SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Suzanne (Ets) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Suzanne (Ets) SPRL, openstaande posities, locatie van Maes Suzanne (Ets) SPRL op de kaart.

Maes Suzanne (Ets) SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes Suzanne (Ets) SPRL, company assigned to the tax number BE02741333007. The company Maes Suzanne (Ets) SPRL is located at the address: Avenue de l'H?tel de Ville 39; 6183; Courcelles (Trazegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Precious stones and minerals. Products created in Maes Suzanne (Ets) SPRL were not found.
The main activity of Maes Suzanne (Ets) SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Suzanne (Ets) SPRL is not available. You also can look at reviews of Maes Suzanne (Ets) SPRL, open positions, location of Maes Suzanne (Ets) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Suzanne (Ets) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Suzanne (Ets) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Suzanne (Ets) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Suzanne (Ets) SPRL, employees, financial statistics.