Weissenbruch SA

Contactgegevens Weissenbruch SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weissenbruch SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weissenbruch SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Orphelinat 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 558 19 30 (+32-02 558 19 30) 02 558 19 30 (+32-02 558 19 30)

Fax (fax): 02 520 72 43 (+32-02 520 72 43) 02 520 72 43 (+32-02 520 72 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weissenbruch SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weissenbruch SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weissenbruch SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weissenbruch SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weissenbruch SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weissenbruch SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weissenbruch SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weissenbruch SA
Products information Weissenbruch SA

BTW identificatienummer (tax): BE01302398681
Ondernemingsnummer: 1554809570
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Printing - General; Printing - Offset

Product categorie (product category): Pre-press

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weissenbruch SA
(Get full report from official database of BE for Weissenbruch SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weissenbruch SA
Addition kinds of activities for Weissenbruch SA

358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
36439902. Grondklemmen (elektrische bedradingstoestellen) | Ground clamps (electric wiring devices)
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
54519902. Kaas | Cheese

Werken bij Weissenbruch SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weissenbruch SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weissenbruch SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weissenbruch SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Weissenbruch SA in sociale netwerken
Look for responds of Weissenbruch SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weissenbruch SA. Laat een reactie achter voor Weissenbruch SA. Weissenbruch SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weissenbruch SA. Leave a respond for Weissenbruch SA. Weissenbruch SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weissenbruch SA op de google maps. Adres en contacten Weissenbruch SA
Location of Weissenbruch SA on the google maps. Address and contacts of Weissenbruch SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Weissenbruch SA Weissenbruch SA: OUD HUIS VAN ROMPAY | VAN DAMME | HM Consulting NV | DASU | PUBLI M

Other related companies as Weissenbruch SA: OUD HUIS VAN ROMPAY | VAN DAMME | HM Consulting NV | DASU | PUBLI M

Weissenbruch SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weissenbruch SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01302398681. Het bedrijf Weissenbruch SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Orphelinat 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pre-press. Lijst met producten zijn Printing - General; Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Weissenbruch SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weissenbruch SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weissenbruch SA, openstaande posities, locatie van Weissenbruch SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weissenbruch SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weissenbruch SA, company assigned to the tax number BE01302398681. The company Weissenbruch SA is located at the address: Rue de l'Orphelinat 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pre-press. List of products are Printing - General; Printing - Offset.
The main activity of Weissenbruch SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Weissenbruch SA is not available. You also can look at reviews of Weissenbruch SA, open positions, location of Weissenbruch SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weissenbruch SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weissenbruch SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weissenbruch SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weissenbruch SA, employees, financial statistics.