Ostrich Fram Overlede

Contactgegevens Ostrich Fram Overlede: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ostrich Fram Overlede: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ostrich Fram Overlede

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersstraat 41; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 01 07 (+32-09 345 01 07) 09 345 01 07 (+32-09 345 01 07)

Fax (fax): +32 (61) 678-12-86 +32 (61) 678-12-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ostrich Fram Overlede: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ostrich Fram Overlede"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ostrich Fram Overlede"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ostrich Fram Overlede, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ostrich Fram Overlede. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ostrich Fram Overlede, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ostrich Fram Overlede. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ostrich Fram Overlede
Products information Ostrich Fram Overlede

BTW identificatienummer (tax): BE04822967529
Ondernemingsnummer: 6554138183
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Ostrich Fram Overlede zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ostrich Fram Overlede
(Get full report from official database of BE for Ostrich Fram Overlede)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ostrich Fram Overlede
Addition kinds of activities for Ostrich Fram Overlede

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij Ostrich Fram Overlede: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ostrich Fram Overlede: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ostrich Fram Overlede. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ostrich Fram Overlede. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

Zoek naar antwoorden van Ostrich Fram Overlede in sociale netwerken
Look for responds of Ostrich Fram Overlede in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ostrich Fram Overlede. Laat een reactie achter voor Ostrich Fram Overlede. Ostrich Fram Overlede bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ostrich Fram Overlede. Leave a respond for Ostrich Fram Overlede. Ostrich Fram Overlede on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ostrich Fram Overlede op de google maps. Adres en contacten Ostrich Fram Overlede
Location of Ostrich Fram Overlede on the google maps. Address and contacts of Ostrich Fram Overlede

Andere gerelateerde bedrijven als come Ostrich Fram Overlede Ostrich Fram Overlede: ADMINISTRATION COMMUNALE | ALL ON NET | Henka Vleeswaren | Tiré Huis BVBA | J. BOSE

Other related companies as Ostrich Fram Overlede: ADMINISTRATION COMMUNALE | ALL ON NET | Henka Vleeswaren | Tiré Huis BVBA | J. BOSE

Ostrich Fram Overlede is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ostrich Fram Overlede, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04822967529. Het bedrijf Ostrich Fram Overlede bevindt zich op het adres: Meersstraat 41; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Poultry and rabbit farms. Producten gemaakt in Ostrich Fram Overlede zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ostrich Fram Overlede is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ostrich Fram Overlede is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ostrich Fram Overlede, openstaande posities, locatie van Ostrich Fram Overlede op de kaart.

Ostrich Fram Overlede is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ostrich Fram Overlede, company assigned to the tax number BE04822967529. The company Ostrich Fram Overlede is located at the address: Meersstraat 41; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Poultry and rabbit farms. Products created in Ostrich Fram Overlede were not found.
The main activity of Ostrich Fram Overlede is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ostrich Fram Overlede is not available. You also can look at reviews of Ostrich Fram Overlede, open positions, location of Ostrich Fram Overlede on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ostrich Fram Overlede, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ostrich Fram Overlede, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ostrich Fram Overlede, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ostrich Fram Overlede, employees, financial statistics.