AUTRUCHERIE DU DONEU

Contactgegevens AUTRUCHERIE DU DONEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTRUCHERIE DU DONEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTRUCHERIE DU DONEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Done? 36; 5580; Rochefort (Buissonville), België

Telefoon (phone): 083 68 85 96; 0495 60 96 39 (+32-083 68 85 96; 0495 60 96 39) 083 68 85 96; 0495 60 96 39 (+32-083 68 85 96; 0495 60 96 39)

Fax (fax): 083 68 85 96 (+32-083 68 85 96) 083 68 85 96 (+32-083 68 85 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTRUCHERIE DU DONEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTRUCHERIE DU DONEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTRUCHERIE DU DONEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTRUCHERIE DU DONEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTRUCHERIE DU DONEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTRUCHERIE DU DONEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTRUCHERIE DU DONEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTRUCHERIE DU DONEU
Products information AUTRUCHERIE DU DONEU

BTW identificatienummer (tax): BE03326904296
Ondernemingsnummer: 5287689208
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AUTRUCHERIE DU DONEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTRUCHERIE DU DONEU
(Get full report from official database of BE for AUTRUCHERIE DU DONEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTRUCHERIE DU DONEU
Addition kinds of activities for AUTRUCHERIE DU DONEU

519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
51370410. portemonnees | Purses

Werken bij AUTRUCHERIE DU DONEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTRUCHERIE DU DONEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTRUCHERIE DU DONEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTRUCHERIE DU DONEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van AUTRUCHERIE DU DONEU in sociale netwerken
Look for responds of AUTRUCHERIE DU DONEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTRUCHERIE DU DONEU. Laat een reactie achter voor AUTRUCHERIE DU DONEU. AUTRUCHERIE DU DONEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTRUCHERIE DU DONEU. Leave a respond for AUTRUCHERIE DU DONEU. AUTRUCHERIE DU DONEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTRUCHERIE DU DONEU op de google maps. Adres en contacten AUTRUCHERIE DU DONEU
Location of AUTRUCHERIE DU DONEU on the google maps. Address and contacts of AUTRUCHERIE DU DONEU

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTRUCHERIE DU DONEU AUTRUCHERIE DU DONEU: Salsaparilla | AUTO-MOTORRIJSCHOOL | TERRIFLANT | KRANS SOFTWARE TECHNOLOGY | COPROPR. R?SIDENCE PARC I

Other related companies as AUTRUCHERIE DU DONEU: Salsaparilla | AUTO-MOTORRIJSCHOOL | TERRIFLANT | KRANS SOFTWARE TECHNOLOGY | COPROPR. R?SIDENCE PARC I

AUTRUCHERIE DU DONEU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTRUCHERIE DU DONEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326904296. Het bedrijf AUTRUCHERIE DU DONEU bevindt zich op het adres: Rue du Done? 36; 5580; Rochefort (Buissonville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Poultry and rabbit farms. Producten gemaakt in AUTRUCHERIE DU DONEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTRUCHERIE DU DONEU is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTRUCHERIE DU DONEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTRUCHERIE DU DONEU, openstaande posities, locatie van AUTRUCHERIE DU DONEU op de kaart.

AUTRUCHERIE DU DONEU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTRUCHERIE DU DONEU, company assigned to the tax number BE03326904296. The company AUTRUCHERIE DU DONEU is located at the address: Rue du Done? 36; 5580; Rochefort (Buissonville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Poultry and rabbit farms. Products created in AUTRUCHERIE DU DONEU were not found.
The main activity of AUTRUCHERIE DU DONEU is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTRUCHERIE DU DONEU is not available. You also can look at reviews of AUTRUCHERIE DU DONEU, open positions, location of AUTRUCHERIE DU DONEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTRUCHERIE DU DONEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTRUCHERIE DU DONEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTRUCHERIE DU DONEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTRUCHERIE DU DONEU, employees, financial statistics.