Kamps Haantje 't

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Kamps Haantje 't

Contactgegevens Kamps Haantje 't: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kamps Haantje 't: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kamps Haantje 't

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Generaal de Krahestraat 39; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 79 88 (+32-011 34 79 88) 011 34 79 88 (+32-011 34 79 88)

Fax (fax): 011 34 79 88 (+32-011 34 79 88) 011 34 79 88 (+32-011 34 79 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kamps Haantje 't: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kamps Haantje 't"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kamps Haantje 't"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kamps Haantje 't, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kamps Haantje 't. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kamps Haantje 't, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kamps Haantje 't. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kamps Haantje 't
Products information Kamps Haantje 't

BTW identificatienummer (tax): BE04925415039
Ondernemingsnummer: 6143524169
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Kamps Haantje 't zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and game - Retail and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kamps Haantje 't
(Get full report from official database of BE for Kamps Haantje 't)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kamps Haantje 't
Addition kinds of activities for Kamps Haantje 't

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'

Werken bij Kamps Haantje 't: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kamps Haantje 't: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kamps Haantje 't. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kamps Haantje 't. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Kamps Haantje 't in sociale netwerken
Look for responds of Kamps Haantje 't in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kamps Haantje 't. Laat een reactie achter voor Kamps Haantje 't. Kamps Haantje 't bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kamps Haantje 't. Leave a respond for Kamps Haantje 't. Kamps Haantje 't on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kamps Haantje 't op de google maps. Adres en contacten Kamps Haantje 't
Location of Kamps Haantje 't on the google maps. Address and contacts of Kamps Haantje 't

Andere gerelateerde bedrijven als come Kamps Haantje 't Kamps Haantje 't: Gilson R | EMILE BASTIN | PAUL GHOOS | Vandeweghe & Zn | DE TEMMERMAN- VAN DE VELDE

Other related companies as Kamps Haantje 't: Gilson R | EMILE BASTIN | PAUL GHOOS | Vandeweghe & Zn | DE TEMMERMAN- VAN DE VELDE

Kamps Haantje 't is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kamps Haantje 't, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04925415039. Het bedrijf Kamps Haantje 't bevindt zich op het adres: Generaal de Krahestraat 39; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Poultry and game - Retail and Whol.. Producten gemaakt in Kamps Haantje 't zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kamps Haantje 't is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kamps Haantje 't is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kamps Haantje 't, openstaande posities, locatie van Kamps Haantje 't op de kaart.

Kamps Haantje 't is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kamps Haantje 't, company assigned to the tax number BE04925415039. The company Kamps Haantje 't is located at the address: Generaal de Krahestraat 39; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Poultry and game - Retail and Whol.. Products created in Kamps Haantje 't were not found.
The main activity of Kamps Haantje 't is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kamps Haantje 't is not available. You also can look at reviews of Kamps Haantje 't, open positions, location of Kamps Haantje 't on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kamps Haantje 't, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kamps Haantje 't, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kamps Haantje 't, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kamps Haantje 't, employees, financial statistics.