MARC CEUSTERS

Contactgegevens MARC CEUSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC CEUSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC CEUSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT WOUTERSSTRAAT 54; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16235648 (+32-16235648) 16235648 (+32-16235648)

Fax (fax): +32 (53) 888-16-28 +32 (53) 888-16-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC CEUSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC CEUSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC CEUSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC CEUSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC CEUSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC CEUSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC CEUSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC CEUSTERS
Products information MARC CEUSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE03739715576
Ondernemingsnummer: 5708190917
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MARC CEUSTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC CEUSTERS
(Get full report from official database of BE for MARC CEUSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC CEUSTERS
Addition kinds of activities for MARC CEUSTERS

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
21219901. cigarillos | Cigarillos
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
30520105. Tuinslang, rubber | Garden hose, rubber
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
35520306. Merceriserende machines, textiel | Mercerizing machinery, textile
50639902. Zaklampen | Flashlights

Werken bij MARC CEUSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC CEUSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC CEUSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC CEUSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

Zoek naar antwoorden van MARC CEUSTERS in sociale netwerken
Look for responds of MARC CEUSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC CEUSTERS. Laat een reactie achter voor MARC CEUSTERS. MARC CEUSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC CEUSTERS. Leave a respond for MARC CEUSTERS. MARC CEUSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC CEUSTERS op de google maps. Adres en contacten MARC CEUSTERS
Location of MARC CEUSTERS on the google maps. Address and contacts of MARC CEUSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC CEUSTERS MARC CEUSTERS: Bulens Wim | Soenen Bio Services SPRL | MAISON DOMINO | PIERRE-JEAN RICHARD | Grouselle & Fils

Other related companies as MARC CEUSTERS: Bulens Wim | Soenen Bio Services SPRL | MAISON DOMINO | PIERRE-JEAN RICHARD | Grouselle & Fils

MARC CEUSTERS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC CEUSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739715576. Het bedrijf MARC CEUSTERS bevindt zich op het adres: ALBERT WOUTERSSTRAAT 54; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARC CEUSTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC CEUSTERS is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC CEUSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC CEUSTERS, openstaande posities, locatie van MARC CEUSTERS op de kaart.

MARC CEUSTERS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC CEUSTERS, company assigned to the tax number BE03739715576. The company MARC CEUSTERS is located at the address: ALBERT WOUTERSSTRAAT 54; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in MARC CEUSTERS were not found.
The main activity of MARC CEUSTERS is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC CEUSTERS is not available. You also can look at reviews of MARC CEUSTERS, open positions, location of MARC CEUSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC CEUSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC CEUSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC CEUSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC CEUSTERS, employees, financial statistics.