VERCOUTERE POL

Contactgegevens VERCOUTERE POL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERCOUTERE POL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERCOUTERE POL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellekouter 9; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 64 43 57; 0475 76 11 51 (+32-056 64 43 57; 0475 76 11 51) 056 64 43 57; 0475 76 11 51 (+32-056 64 43 57; 0475 76 11 51)

Fax (fax): 056 64 84 16 (+32-056 64 84 16) 056 64 84 16 (+32-056 64 84 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERCOUTERE POL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERCOUTERE POL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERCOUTERE POL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERCOUTERE POL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERCOUTERE POL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERCOUTERE POL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERCOUTERE POL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERCOUTERE POL
Products information VERCOUTERE POL

BTW identificatienummer (tax): BE05876281738
Ondernemingsnummer: 3321685791
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VERCOUTERE POL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERCOUTERE POL
(Get full report from official database of BE for VERCOUTERE POL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERCOUTERE POL
Addition kinds of activities for VERCOUTERE POL

286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
27820101. Accountboeken | Account books
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
50750104. Automobiel airconditioners | Automotive air conditioners
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'

Werken bij VERCOUTERE POL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERCOUTERE POL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERCOUTERE POL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERCOUTERE POL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van VERCOUTERE POL in sociale netwerken
Look for responds of VERCOUTERE POL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERCOUTERE POL. Laat een reactie achter voor VERCOUTERE POL. VERCOUTERE POL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERCOUTERE POL. Leave a respond for VERCOUTERE POL. VERCOUTERE POL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERCOUTERE POL op de google maps. Adres en contacten VERCOUTERE POL
Location of VERCOUTERE POL on the google maps. Address and contacts of VERCOUTERE POL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERCOUTERE POL VERCOUTERE POL: UNALIT | JOHAN JANSEN | DROOGKUIS MARCUS | Bruyères (Les) | ARTISJOK

Other related companies as VERCOUTERE POL: UNALIT | JOHAN JANSEN | DROOGKUIS MARCUS | Bruyères (Les) | ARTISJOK

VERCOUTERE POL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERCOUTERE POL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05876281738. Het bedrijf VERCOUTERE POL bevindt zich op het adres: Kapellekouter 9; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in VERCOUTERE POL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERCOUTERE POL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERCOUTERE POL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERCOUTERE POL, openstaande posities, locatie van VERCOUTERE POL op de kaart.

VERCOUTERE POL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERCOUTERE POL, company assigned to the tax number BE05876281738. The company VERCOUTERE POL is located at the address: Kapellekouter 9; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in VERCOUTERE POL were not found.
The main activity of VERCOUTERE POL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERCOUTERE POL is not available. You also can look at reviews of VERCOUTERE POL, open positions, location of VERCOUTERE POL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERCOUTERE POL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERCOUTERE POL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERCOUTERE POL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERCOUTERE POL, employees, financial statistics.