MANUEL PEREZ RIAZA

Contactgegevens MANUEL PEREZ RIAZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANUEL PEREZ RIAZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANUEL PEREZ RIAZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CRتTE DU HAUT BOIS 8; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67647824 (+32-67647824) 67647824 (+32-67647824)

Fax (fax): +32 (67) 278-41-84 +32 (67) 278-41-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANUEL PEREZ RIAZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANUEL PEREZ RIAZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANUEL PEREZ RIAZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANUEL PEREZ RIAZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANUEL PEREZ RIAZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANUEL PEREZ RIAZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANUEL PEREZ RIAZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANUEL PEREZ RIAZA
Products information MANUEL PEREZ RIAZA

BTW identificatienummer (tax): BE09240570068
Ondernemingsnummer: 4700744628
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MANUEL PEREZ RIAZA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANUEL PEREZ RIAZA
(Get full report from official database of BE for MANUEL PEREZ RIAZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANUEL PEREZ RIAZA
Addition kinds of activities for MANUEL PEREZ RIAZA

483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
35489903. Las- en snijapparatuur en accessoires, niet inbegrepen | Welding and cutting apparatus and accessories, nec

Werken bij MANUEL PEREZ RIAZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANUEL PEREZ RIAZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANUEL PEREZ RIAZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANUEL PEREZ RIAZA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van MANUEL PEREZ RIAZA in sociale netwerken
Look for responds of MANUEL PEREZ RIAZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANUEL PEREZ RIAZA. Laat een reactie achter voor MANUEL PEREZ RIAZA. MANUEL PEREZ RIAZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANUEL PEREZ RIAZA. Leave a respond for MANUEL PEREZ RIAZA. MANUEL PEREZ RIAZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANUEL PEREZ RIAZA op de google maps. Adres en contacten MANUEL PEREZ RIAZA
Location of MANUEL PEREZ RIAZA on the google maps. Address and contacts of MANUEL PEREZ RIAZA

Andere gerelateerde bedrijven als come MANUEL PEREZ RIAZA MANUEL PEREZ RIAZA: Al-Aqsa | CROSTINI | De Lion D'or | COLLE | NOEL FR?RES

Other related companies as MANUEL PEREZ RIAZA: Al-Aqsa | CROSTINI | De Lion D'or | COLLE | NOEL FR?RES

MANUEL PEREZ RIAZA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANUEL PEREZ RIAZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09240570068. Het bedrijf MANUEL PEREZ RIAZA bevindt zich op het adres: CRتTE DU HAUT BOIS 8; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MANUEL PEREZ RIAZA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANUEL PEREZ RIAZA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANUEL PEREZ RIAZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANUEL PEREZ RIAZA, openstaande posities, locatie van MANUEL PEREZ RIAZA op de kaart.

MANUEL PEREZ RIAZA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANUEL PEREZ RIAZA, company assigned to the tax number BE09240570068. The company MANUEL PEREZ RIAZA is located at the address: CRتTE DU HAUT BOIS 8; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in MANUEL PEREZ RIAZA were not found.
The main activity of MANUEL PEREZ RIAZA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANUEL PEREZ RIAZA is not available. You also can look at reviews of MANUEL PEREZ RIAZA, open positions, location of MANUEL PEREZ RIAZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANUEL PEREZ RIAZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANUEL PEREZ RIAZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANUEL PEREZ RIAZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANUEL PEREZ RIAZA, employees, financial statistics.