M. DESIROTTE

Contactgegevens M. DESIROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. DESIROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. DESIROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAMPAGNE 53; 4633; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43772189 (+32-43772189) 43772189 (+32-43772189)

Fax (fax): +32 (61) 432-50-59 +32 (61) 432-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. DESIROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. DESIROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. DESIROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. DESIROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. DESIROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. DESIROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. DESIROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. DESIROTTE
Products information M. DESIROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in M. DESIROTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. DESIROTTE
(Get full report from official database of BE for M. DESIROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. DESIROTTE
Addition kinds of activities for M. DESIROTTE

08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
13899907. Hot shot service | Hot shot service
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
17420103. Mantelwerk | Mantel work
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
38210115. micromanipulator | Micromanipulator

Werken bij M. DESIROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. DESIROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. DESIROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. DESIROTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

 • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

 • Industrieel elektricien (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

 • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

 • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

Zoek naar antwoorden van M. DESIROTTE in sociale netwerken
Look for responds of M. DESIROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. DESIROTTE. Laat een reactie achter voor M. DESIROTTE. M. DESIROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. DESIROTTE. Leave a respond for M. DESIROTTE. M. DESIROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. DESIROTTE op de google maps. Adres en contacten M. DESIROTTE
Location of M. DESIROTTE on the google maps. Address and contacts of M. DESIROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come M. DESIROTTE M. DESIROTTE: WALON GILBERT Ets | Steve's Bookshop | I. BROUILLARD | WIT-GELE KRUIS | Ratkovsky I

Other related companies as M. DESIROTTE: WALON GILBERT Ets | Steve's Bookshop | I. BROUILLARD | WIT-GELE KRUIS | Ratkovsky I

M. DESIROTTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. DESIROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf M. DESIROTTE bevindt zich op het adres: RUE CAMPAGNE 53; 4633; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. DESIROTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. DESIROTTE is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. DESIROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. DESIROTTE, openstaande posities, locatie van M. DESIROTTE op de kaart.

M. DESIROTTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. DESIROTTE, company assigned to the tax number BE07077911376. The company M. DESIROTTE is located at the address: RUE CAMPAGNE 53; 4633; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in M. DESIROTTE were not found.
The main activity of M. DESIROTTE is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. DESIROTTE is not available. You also can look at reviews of M. DESIROTTE, open positions, location of M. DESIROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. DESIROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. DESIROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. DESIROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. DESIROTTE, employees, financial statistics.