M. DE BIE

Contactgegevens M. DE BIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. DE BIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. DE BIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERG 38; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14370328 (+32-14370328) 14370328 (+32-14370328)

Fax (fax): +32 (63) 394-25-95 +32 (63) 394-25-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. DE BIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. DE BIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. DE BIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. DE BIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. DE BIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. DE BIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. DE BIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. DE BIE
Products information M. DE BIE

BTW identificatienummer (tax): BE08778594970
Ondernemingsnummer: 2619384765
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in M. DE BIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. DE BIE
(Get full report from official database of BE for M. DE BIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. DE BIE
Addition kinds of activities for M. DE BIE

26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
28139903. argon | Argon
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
51119902. Printpapier | Printing paper
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity

Werken bij M. DE BIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. DE BIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. DE BIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. DE BIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

 • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

 • PIJPFITTER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

 • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • student bakkershulp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • Electricien (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

  Type: Vaste Job

  UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

 • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: GOM HOBOKEN

  Type: Vaste Job

  Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van M. DE BIE in sociale netwerken
Look for responds of M. DE BIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. DE BIE. Laat een reactie achter voor M. DE BIE. M. DE BIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. DE BIE. Leave a respond for M. DE BIE. M. DE BIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. DE BIE op de google maps. Adres en contacten M. DE BIE
Location of M. DE BIE on the google maps. Address and contacts of M. DE BIE

Andere gerelateerde bedrijven als come M. DE BIE M. DE BIE: LA BOULE F?ODALE | Goddeeris Gebr NV | MARIE-HELENE PELEMAN | COIFFURE BETTY'S STYLE | Fiwap ASBL

Other related companies as M. DE BIE: LA BOULE F?ODALE | Goddeeris Gebr NV | MARIE-HELENE PELEMAN | COIFFURE BETTY'S STYLE | Fiwap ASBL

M. DE BIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. DE BIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08778594970. Het bedrijf M. DE BIE bevindt zich op het adres: BERG 38; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. DE BIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. DE BIE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. DE BIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. DE BIE, openstaande posities, locatie van M. DE BIE op de kaart.

M. DE BIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. DE BIE, company assigned to the tax number BE08778594970. The company M. DE BIE is located at the address: BERG 38; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in M. DE BIE were not found.
The main activity of M. DE BIE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. DE BIE is not available. You also can look at reviews of M. DE BIE, open positions, location of M. DE BIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. DE BIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. DE BIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. DE BIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. DE BIE, employees, financial statistics.