LUDO VANDER HAEGHEN

Contactgegevens LUDO VANDER HAEGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO VANDER HAEGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO VANDER HAEGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AALSTSTRAAT 2; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55337411 (+32-55337411) 55337411 (+32-55337411)

Fax (fax): +32 (59) 820-17-43 +32 (59) 820-17-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO VANDER HAEGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO VANDER HAEGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO VANDER HAEGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO VANDER HAEGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO VANDER HAEGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO VANDER HAEGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO VANDER HAEGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO VANDER HAEGHEN
Products information LUDO VANDER HAEGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE03362060546
Ondernemingsnummer: 8838470458
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LUDO VANDER HAEGHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO VANDER HAEGHEN
(Get full report from official database of BE for LUDO VANDER HAEGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO VANDER HAEGHEN
Addition kinds of activities for LUDO VANDER HAEGHEN

229502. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
29110404. Oliën, smeren | Oils, lubricating
38269917. titrimeters | Titrimeters

Werken bij LUDO VANDER HAEGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO VANDER HAEGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO VANDER HAEGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO VANDER HAEGHEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

 • TIG lassers (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

 • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

 • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: DECUBBER R.& A.

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

 • Technisch tekenaar (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van LUDO VANDER HAEGHEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDO VANDER HAEGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO VANDER HAEGHEN. Laat een reactie achter voor LUDO VANDER HAEGHEN. LUDO VANDER HAEGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO VANDER HAEGHEN. Leave a respond for LUDO VANDER HAEGHEN. LUDO VANDER HAEGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO VANDER HAEGHEN op de google maps. Adres en contacten LUDO VANDER HAEGHEN
Location of LUDO VANDER HAEGHEN on the google maps. Address and contacts of LUDO VANDER HAEGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO VANDER HAEGHEN LUDO VANDER HAEGHEN: MARC VAN DER MEIREN | Dierckens Zonwering | FREDDY BUCHOLTZ | UPSTAIRS bvba | XAVIER DE SPIEGELAERE

Other related companies as LUDO VANDER HAEGHEN: MARC VAN DER MEIREN | Dierckens Zonwering | FREDDY BUCHOLTZ | UPSTAIRS bvba | XAVIER DE SPIEGELAERE

LUDO VANDER HAEGHEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO VANDER HAEGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03362060546. Het bedrijf LUDO VANDER HAEGHEN bevindt zich op het adres: AALSTSTRAAT 2; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO VANDER HAEGHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO VANDER HAEGHEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO VANDER HAEGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO VANDER HAEGHEN, openstaande posities, locatie van LUDO VANDER HAEGHEN op de kaart.

LUDO VANDER HAEGHEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO VANDER HAEGHEN, company assigned to the tax number BE03362060546. The company LUDO VANDER HAEGHEN is located at the address: AALSTSTRAAT 2; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO VANDER HAEGHEN were not found.
The main activity of LUDO VANDER HAEGHEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO VANDER HAEGHEN is not available. You also can look at reviews of LUDO VANDER HAEGHEN, open positions, location of LUDO VANDER HAEGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO VANDER HAEGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO VANDER HAEGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO VANDER HAEGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO VANDER HAEGHEN, employees, financial statistics.