DE POST

Contactgegevens DE POST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDENLAAN 13; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14612586 (+32-14612586) 14612586 (+32-14612586)

Fax (fax): +32 (50) 825-92-71 +32 (50) 825-92-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POST
Products information DE POST

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DE POST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POST
(Get full report from official database of BE for DE POST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POST
Addition kinds of activities for DE POST

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
22980306. Slings, touw | Slings, rope
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
35780300. Bankmachines | Banking machines
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij DE POST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POST. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van DE POST in sociale netwerken
Look for responds of DE POST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POST. Laat een reactie achter voor DE POST. DE POST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POST. Leave a respond for DE POST. DE POST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POST op de google maps. Adres en contacten DE POST
Location of DE POST on the google maps. Address and contacts of DE POST

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POST DE POST: PAARDENMELKERIJ LEIEZICHT | JEAN FISSETTE | FA. ALL ELECTRIC | DIRK STRUYFS | MACENA

Other related companies as DE POST: PAARDENMELKERIJ LEIEZICHT | JEAN FISSETTE | FA. ALL ELECTRIC | DIRK STRUYFS | MACENA

DE POST is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf DE POST bevindt zich op het adres: LINDENLAAN 13; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE POST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE POST is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POST, openstaande posities, locatie van DE POST op de kaart.

DE POST is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE POST, company assigned to the tax number BE08859619140. The company DE POST is located at the address: LINDENLAAN 13; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE POST were not found.
The main activity of DE POST is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POST is not available. You also can look at reviews of DE POST, open positions, location of DE POST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POST, employees, financial statistics.