LUCAS JEAN

Contactgegevens LUCAS JEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCAS JEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCAS JEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR CRETTEUR 131; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69770292 (+32-69770292) 69770292 (+32-69770292)

Fax (fax): +32 (60) 504-72-83 +32 (60) 504-72-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCAS JEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCAS JEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCAS JEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCAS JEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCAS JEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCAS JEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCAS JEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCAS JEAN
Products information LUCAS JEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04129455566
Ondernemingsnummer: 1829742431
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUCAS JEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCAS JEAN
(Get full report from official database of BE for LUCAS JEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCAS JEAN
Addition kinds of activities for LUCAS JEAN

323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
47319906. Transport clearinghouse | Transport clearinghouse
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij LUCAS JEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCAS JEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCAS JEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCAS JEAN. Looking for open vacancies in other companies

 • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

 • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

 • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

 • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Bandenmonteurs (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

 • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

 • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van LUCAS JEAN in sociale netwerken
Look for responds of LUCAS JEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCAS JEAN. Laat een reactie achter voor LUCAS JEAN. LUCAS JEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCAS JEAN. Leave a respond for LUCAS JEAN. LUCAS JEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCAS JEAN op de google maps. Adres en contacten LUCAS JEAN
Location of LUCAS JEAN on the google maps. Address and contacts of LUCAS JEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCAS JEAN LUCAS JEAN: JDS Concept BVBA | Rosseel M Letterkapper | Verlinde T-Hoorens | C.D.M | Winnen Greet

Other related companies as LUCAS JEAN: JDS Concept BVBA | Rosseel M Letterkapper | Verlinde T-Hoorens | C.D.M | Winnen Greet

LUCAS JEAN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCAS JEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04129455566. Het bedrijf LUCAS JEAN bevindt zich op het adres: RUE VICTOR CRETTEUR 131; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUCAS JEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCAS JEAN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCAS JEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCAS JEAN, openstaande posities, locatie van LUCAS JEAN op de kaart.

LUCAS JEAN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCAS JEAN, company assigned to the tax number BE04129455566. The company LUCAS JEAN is located at the address: RUE VICTOR CRETTEUR 131; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LUCAS JEAN were not found.
The main activity of LUCAS JEAN is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCAS JEAN is not available. You also can look at reviews of LUCAS JEAN, open positions, location of LUCAS JEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCAS JEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCAS JEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCAS JEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCAS JEAN, employees, financial statistics.