LUC WYNANT

Contactgegevens LUC WYNANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC WYNANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC WYNANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERENWEGSTRAAT 1; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53704283 (+32-53704283) 53704283 (+32-53704283)

Fax (fax): +32 (69) 592-17-40 +32 (69) 592-17-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC WYNANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC WYNANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC WYNANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC WYNANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC WYNANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC WYNANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC WYNANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC WYNANT
Products information LUC WYNANT

BTW identificatienummer (tax): BE06758209228
Ondernemingsnummer: 4154174804
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LUC WYNANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC WYNANT
(Get full report from official database of BE for LUC WYNANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC WYNANT
Addition kinds of activities for LUC WYNANT

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij LUC WYNANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC WYNANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC WYNANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC WYNANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

 • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

 • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DIDAK INJECTION

  Type: Vaste Job

  Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

 • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

  Type: Vaste Job

  - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

 • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV de Molen

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

 • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SEYNAEVE

  Type: Flexijob

  * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van LUC WYNANT in sociale netwerken
Look for responds of LUC WYNANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC WYNANT. Laat een reactie achter voor LUC WYNANT. LUC WYNANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC WYNANT. Leave a respond for LUC WYNANT. LUC WYNANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC WYNANT op de google maps. Adres en contacten LUC WYNANT
Location of LUC WYNANT on the google maps. Address and contacts of LUC WYNANT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC WYNANT LUC WYNANT: COIFFURE RITA | atzeni M | Louveaux Y | Loyen Zeefdrukkerij BVBA | CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

Other related companies as LUC WYNANT: COIFFURE RITA | atzeni M | Louveaux Y | Loyen Zeefdrukkerij BVBA | CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

LUC WYNANT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC WYNANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06758209228. Het bedrijf LUC WYNANT bevindt zich op het adres: IJZERENWEGSTRAAT 1; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC WYNANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC WYNANT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC WYNANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC WYNANT, openstaande posities, locatie van LUC WYNANT op de kaart.

LUC WYNANT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC WYNANT, company assigned to the tax number BE06758209228. The company LUC WYNANT is located at the address: IJZERENWEGSTRAAT 1; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC WYNANT were not found.
The main activity of LUC WYNANT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC WYNANT is not available. You also can look at reviews of LUC WYNANT, open positions, location of LUC WYNANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC WYNANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC WYNANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC WYNANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC WYNANT, employees, financial statistics.