LUC VERMEIREN

Contactgegevens LUC VERMEIREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VERMEIREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VERMEIREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERDORP 6; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33158020 (+32-33158020) 33158020 (+32-33158020)

Fax (fax): +32 (12) 532-36-81 +32 (12) 532-36-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VERMEIREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VERMEIREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VERMEIREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VERMEIREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VERMEIREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VERMEIREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VERMEIREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VERMEIREN
Products information LUC VERMEIREN

BTW identificatienummer (tax): BE09433654785
Ondernemingsnummer: 3178863525
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LUC VERMEIREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VERMEIREN
(Get full report from official database of BE for LUC VERMEIREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VERMEIREN
Addition kinds of activities for LUC VERMEIREN

22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
22111104. preuts | Buckram
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment
39491203. Polo apparatuur en benodigdheden, algemeen | Polo equipment and supplies, general
73890210. Veiligheidsinspectie dienst | Safety inspection service

Werken bij LUC VERMEIREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VERMEIREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VERMEIREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VERMEIREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

 • Wegenwerker (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

 • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

 • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DC ICARUS

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

 • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LUC VERMEIREN in sociale netwerken
Look for responds of LUC VERMEIREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VERMEIREN. Laat een reactie achter voor LUC VERMEIREN. LUC VERMEIREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VERMEIREN. Leave a respond for LUC VERMEIREN. LUC VERMEIREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VERMEIREN op de google maps. Adres en contacten LUC VERMEIREN
Location of LUC VERMEIREN on the google maps. Address and contacts of LUC VERMEIREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VERMEIREN LUC VERMEIREN: Tennis Club Basse Sambre | SANTANA | LUC WEEMAES | aOP B.V.B.A. | REMBRANDT

Other related companies as LUC VERMEIREN: Tennis Club Basse Sambre | SANTANA | LUC WEEMAES | aOP B.V.B.A. | REMBRANDT

LUC VERMEIREN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VERMEIREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433654785. Het bedrijf LUC VERMEIREN bevindt zich op het adres: MEERDORP 6; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VERMEIREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VERMEIREN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VERMEIREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VERMEIREN, openstaande posities, locatie van LUC VERMEIREN op de kaart.

LUC VERMEIREN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VERMEIREN, company assigned to the tax number BE09433654785. The company LUC VERMEIREN is located at the address: MEERDORP 6; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VERMEIREN were not found.
The main activity of LUC VERMEIREN is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VERMEIREN is not available. You also can look at reviews of LUC VERMEIREN, open positions, location of LUC VERMEIREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VERMEIREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VERMEIREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VERMEIREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VERMEIREN, employees, financial statistics.