LUC VAN RAEFELGHEM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LUC VAN RAEFELGHEM

Contactgegevens LUC VAN RAEFELGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN RAEFELGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN RAEFELGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 313; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50811442 (+32-50811442) 50811442 (+32-50811442)

Fax (fax): +32 (82) 596-66-83 +32 (82) 596-66-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN RAEFELGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN RAEFELGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN RAEFELGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN RAEFELGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN RAEFELGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN RAEFELGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN RAEFELGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN RAEFELGHEM
Products information LUC VAN RAEFELGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07591522216
Ondernemingsnummer: 9428161621
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LUC VAN RAEFELGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN RAEFELGHEM
(Get full report from official database of BE for LUC VAN RAEFELGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN RAEFELGHEM
Addition kinds of activities for LUC VAN RAEFELGHEM

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
899904. Liedschriften | Song writings
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications

Werken bij LUC VAN RAEFELGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN RAEFELGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN RAEFELGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN RAEFELGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

 • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

 • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Vaste Job

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

 • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN RAEFELGHEM in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN RAEFELGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN RAEFELGHEM. Laat een reactie achter voor LUC VAN RAEFELGHEM. LUC VAN RAEFELGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN RAEFELGHEM. Leave a respond for LUC VAN RAEFELGHEM. LUC VAN RAEFELGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN RAEFELGHEM op de google maps. Adres en contacten LUC VAN RAEFELGHEM
Location of LUC VAN RAEFELGHEM on the google maps. Address and contacts of LUC VAN RAEFELGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN RAEFELGHEM LUC VAN RAEFELGHEM: BASTA | KOREAN VILLAGE | Zakenkantoor Torfs NV | CHRISTIAN NAGEL | GARAGE BARBE ROGER

Other related companies as LUC VAN RAEFELGHEM: BASTA | KOREAN VILLAGE | Zakenkantoor Torfs NV | CHRISTIAN NAGEL | GARAGE BARBE ROGER

LUC VAN RAEFELGHEM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN RAEFELGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591522216. Het bedrijf LUC VAN RAEFELGHEM bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 313; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VAN RAEFELGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN RAEFELGHEM is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN RAEFELGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN RAEFELGHEM, openstaande posities, locatie van LUC VAN RAEFELGHEM op de kaart.

LUC VAN RAEFELGHEM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN RAEFELGHEM, company assigned to the tax number BE07591522216. The company LUC VAN RAEFELGHEM is located at the address: GISTELSTEENWEG 313; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VAN RAEFELGHEM were not found.
The main activity of LUC VAN RAEFELGHEM is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN RAEFELGHEM is not available. You also can look at reviews of LUC VAN RAEFELGHEM, open positions, location of LUC VAN RAEFELGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN RAEFELGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN RAEFELGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN RAEFELGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN RAEFELGHEM, employees, financial statistics.