LUC VAN MIEGHEM

Contactgegevens LUC VAN MIEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN MIEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN MIEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTSTRAAT 23B33; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23615159 (+32-23615159) 23615159 (+32-23615159)

Fax (fax): +32 (3) 265-24-13 +32 (3) 265-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN MIEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN MIEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN MIEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN MIEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN MIEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN MIEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN MIEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN MIEGHEM
Products information LUC VAN MIEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09790161132
Ondernemingsnummer: 3607879638
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUC VAN MIEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN MIEGHEM
(Get full report from official database of BE for LUC VAN MIEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN MIEGHEM
Addition kinds of activities for LUC VAN MIEGHEM

26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
34839900. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
34979901. Koperfolie | Copper foil
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
50840705. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others

Werken bij LUC VAN MIEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN MIEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN MIEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN MIEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

 • Calculator M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: D.O.L

  Type: Dienstenchequebaan

  DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • Monteur lichtreclames (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

 • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BELFLEUR

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

 • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN MIEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN MIEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN MIEGHEM. Laat een reactie achter voor LUC VAN MIEGHEM. LUC VAN MIEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN MIEGHEM. Leave a respond for LUC VAN MIEGHEM. LUC VAN MIEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN MIEGHEM op de google maps. Adres en contacten LUC VAN MIEGHEM
Location of LUC VAN MIEGHEM on the google maps. Address and contacts of LUC VAN MIEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN MIEGHEM LUC VAN MIEGHEM: Van Langenhove Luc | J. LAURENT | STEFAN NUYTTENS | J.M. DUMONT | CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

Other related companies as LUC VAN MIEGHEM: Van Langenhove Luc | J. LAURENT | STEFAN NUYTTENS | J.M. DUMONT | CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

LUC VAN MIEGHEM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN MIEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790161132. Het bedrijf LUC VAN MIEGHEM bevindt zich op het adres: POSTSTRAAT 23B33; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VAN MIEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN MIEGHEM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN MIEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN MIEGHEM, openstaande posities, locatie van LUC VAN MIEGHEM op de kaart.

LUC VAN MIEGHEM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN MIEGHEM, company assigned to the tax number BE09790161132. The company LUC VAN MIEGHEM is located at the address: POSTSTRAAT 23B33; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VAN MIEGHEM were not found.
The main activity of LUC VAN MIEGHEM is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN MIEGHEM is not available. You also can look at reviews of LUC VAN MIEGHEM, open positions, location of LUC VAN MIEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN MIEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN MIEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN MIEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN MIEGHEM, employees, financial statistics.