NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI
Private companiesPersonal Services • NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

Contactgegevens NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwijnaardsesteenweg 404; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 17 84 (+32-09 220 17 84) 09 220 17 84 (+32-09 220 17 84)

Fax (fax): 09 220 17 84 (+32-09 220 17 84) 09 220 17 84 (+32-09 220 17 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI
Products information NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

BTW identificatienummer (tax): BE05754882812
Ondernemingsnummer: 4701019287
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Slides; Photographers - Portrait; Photographers; Graphic designers

Product categorie (product category): Posters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI
(Get full report from official database of BE for NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI
Addition kinds of activities for NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon

Werken bij NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI in sociale netwerken
Look for responds of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Laat een reactie achter voor NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. Leave a respond for NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI. NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI op de google maps. Adres en contacten NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI
Location of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI on the google maps. Address and contacts of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI

Andere gerelateerde bedrijven als come NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: FA. DE LINDE | BAKKERIJ MAGNUS | Collard Isabelle | Deprez Nicole | Michiels Els

Other related companies as NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI: FA. DE LINDE | BAKKERIJ MAGNUS | Collard Isabelle | Deprez Nicole | Michiels Els

NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05754882812. Het bedrijf NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI bevindt zich op het adres: Zwijnaardsesteenweg 404; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Posters. Lijst met producten zijn Slides; Photographers - Portrait; Photographers; Graphic designers.
De hoofdactiviteit van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, openstaande posities, locatie van NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI op de kaart.

NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, company assigned to the tax number BE05754882812. The company NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is located at the address: Zwijnaardsesteenweg 404; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Posters. List of products are Slides; Photographers - Portrait; Photographers; Graphic designers.
The main activity of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI is not available. You also can look at reviews of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, open positions, location of NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOEL VAN CLEVEN-FOTO PUBLI, employees, financial statistics.