LUC KNAEPEN

Contactgegevens LUC KNAEPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC KNAEPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC KNAEPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 51; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551973 (+32-13551973) 13551973 (+32-13551973)

Fax (fax): +32 (56) 127-72-74 +32 (56) 127-72-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC KNAEPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC KNAEPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC KNAEPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC KNAEPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC KNAEPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC KNAEPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC KNAEPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC KNAEPEN
Products information LUC KNAEPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LUC KNAEPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC KNAEPEN
(Get full report from official database of BE for LUC KNAEPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC KNAEPEN
Addition kinds of activities for LUC KNAEPEN

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
20350206. Pickles, azijn | Pickles, vinegar
32119905. Beeldglas | Picture glass
35410104. Cilinderboormachines | Cylinder reboring machines
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves

Werken bij LUC KNAEPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC KNAEPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC KNAEPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC KNAEPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

 • Projectleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

 • Bekister (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

 • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

 • Field Service Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

 • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

 • Auti-coach (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

 • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: McDonald's Knokke

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van LUC KNAEPEN in sociale netwerken
Look for responds of LUC KNAEPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC KNAEPEN. Laat een reactie achter voor LUC KNAEPEN. LUC KNAEPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC KNAEPEN. Leave a respond for LUC KNAEPEN. LUC KNAEPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC KNAEPEN op de google maps. Adres en contacten LUC KNAEPEN
Location of LUC KNAEPEN on the google maps. Address and contacts of LUC KNAEPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC KNAEPEN LUC KNAEPEN: MARNIK STANDAERT | Schoune Yves & Fils SPRL | SITE SAINTE ROSALIE | DE DIJLE | Polderke ('t)

Other related companies as LUC KNAEPEN: MARNIK STANDAERT | Schoune Yves & Fils SPRL | SITE SAINTE ROSALIE | DE DIJLE | Polderke ('t)

LUC KNAEPEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC KNAEPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf LUC KNAEPEN bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 51; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC KNAEPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC KNAEPEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC KNAEPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC KNAEPEN, openstaande posities, locatie van LUC KNAEPEN op de kaart.

LUC KNAEPEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC KNAEPEN, company assigned to the tax number BE06714813232. The company LUC KNAEPEN is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 51; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC KNAEPEN were not found.
The main activity of LUC KNAEPEN is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC KNAEPEN is not available. You also can look at reviews of LUC KNAEPEN, open positions, location of LUC KNAEPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC KNAEPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC KNAEPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC KNAEPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC KNAEPEN, employees, financial statistics.