LUC HUYBRECHTS

Contactgegevens LUC HUYBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC HUYBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC HUYBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORALAAN 7; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34402188 (+32-34402188) 34402188 (+32-34402188)

Fax (fax): +32 (4) 977-99-37 +32 (4) 977-99-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC HUYBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC HUYBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC HUYBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC HUYBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC HUYBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC HUYBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC HUYBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC HUYBRECHTS
Products information LUC HUYBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE02814117431
Ondernemingsnummer: 1238403320
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LUC HUYBRECHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC HUYBRECHTS
(Get full report from official database of BE for LUC HUYBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC HUYBRECHTS
Addition kinds of activities for LUC HUYBRECHTS

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
30890310. Goten (glasvezel versterkte), glasvezel of kunststof | Gutters (glass fiber reinforced), fiberglass or plastics
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
50780201. Drank koelers | Beverage coolers

Werken bij LUC HUYBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC HUYBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC HUYBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC HUYBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

 • Telefonist (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

 • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

 • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

 • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

 • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van LUC HUYBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of LUC HUYBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC HUYBRECHTS. Laat een reactie achter voor LUC HUYBRECHTS. LUC HUYBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC HUYBRECHTS. Leave a respond for LUC HUYBRECHTS. LUC HUYBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC HUYBRECHTS op de google maps. Adres en contacten LUC HUYBRECHTS
Location of LUC HUYBRECHTS on the google maps. Address and contacts of LUC HUYBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC HUYBRECHTS LUC HUYBRECHTS: MUTATIO | Goorden W | Fournier Xavier NV | Lambertz H | DOHET ARLETTE

Other related companies as LUC HUYBRECHTS: MUTATIO | Goorden W | Fournier Xavier NV | Lambertz H | DOHET ARLETTE

LUC HUYBRECHTS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC HUYBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02814117431. Het bedrijf LUC HUYBRECHTS bevindt zich op het adres: FLORALAAN 7; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC HUYBRECHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC HUYBRECHTS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC HUYBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC HUYBRECHTS, openstaande posities, locatie van LUC HUYBRECHTS op de kaart.

LUC HUYBRECHTS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC HUYBRECHTS, company assigned to the tax number BE02814117431. The company LUC HUYBRECHTS is located at the address: FLORALAAN 7; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC HUYBRECHTS were not found.
The main activity of LUC HUYBRECHTS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC HUYBRECHTS is not available. You also can look at reviews of LUC HUYBRECHTS, open positions, location of LUC HUYBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC HUYBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC HUYBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC HUYBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC HUYBRECHTS, employees, financial statistics.