FLTRANSPORT VAN DELM BVBA

Contactgegevens FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT VAN DELM BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Transcontinentaalweg 15 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-37-59-44 32-32-37-59-44

Fax (fax): 32-32-37-67-22 32-32-37-67-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT VAN DELM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT VAN DELM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT VAN DELM BVBA
Products information FLTRANSPORT VAN DELM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08370178222
Ondernemingsnummer: 6017730712
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLTRANSPORT VAN DELM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT VAN DELM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT VAN DELM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT VAN DELM BVBA
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT VAN DELM BVBA

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
49110000. Elektrische diensten | Electric services
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. FLTRANSPORT VAN DELM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. Leave a respond for FLTRANSPORT VAN DELM BVBA. FLTRANSPORT VAN DELM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT VAN DELM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT VAN DELM BVBA
Location of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT VAN DELM BVBA FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: BERTE PATRICK | Van der Schraelen L | BELFLAMME PEPINSTER | CHRISTIAAN VANHOUTTE | RABAUT

Other related companies as FLTRANSPORT VAN DELM BVBA: BERTE PATRICK | Van der Schraelen L | BELFLAMME PEPINSTER | CHRISTIAAN VANHOUTTE | RABAUT

FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08370178222. Het bedrijf FLTRANSPORT VAN DELM BVBA bevindt zich op het adres: Transcontinentaalweg 15 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT VAN DELM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT VAN DELM BVBA op de kaart.

FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, company assigned to the tax number BE08370178222. The company FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is located at the address: Transcontinentaalweg 15 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT VAN DELM BVBA were not found.
The main activity of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, open positions, location of FLTRANSPORT VAN DELM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT VAN DELM BVBA, employees, financial statistics.