Prefer SA

Contactgegevens Prefer SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prefer SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prefer SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sart d'Avette 110; 4400; Fl茅malle (Awirs), België

Telefoon (phone): 04 273 72 00 (+32-04 273 72 00) 04 273 72 00 (+32-04 273 72 00)

Fax (fax): 04 275 65 09 (+32-04 275 65 09) 04 275 65 09 (+32-04 275 65 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prefer SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prefer SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prefer SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prefer SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prefer SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prefer SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prefer SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prefer SA
Products information Prefer SA

BTW identificatienummer (tax): BE01490539550
Ondernemingsnummer: 8111724853
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Concrete products; Building materials; Forwarding agencies; Transport - International; Custom packing

Product categorie (product category): Port facilities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prefer SA
(Get full report from official database of BE for Prefer SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prefer SA
Addition kinds of activities for Prefer SA

229500. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only

Werken bij Prefer SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prefer SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prefer SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prefer SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van Prefer SA in sociale netwerken
Look for responds of Prefer SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prefer SA. Laat een reactie achter voor Prefer SA. Prefer SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prefer SA. Leave a respond for Prefer SA. Prefer SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prefer SA op de google maps. Adres en contacten Prefer SA
Location of Prefer SA on the google maps. Address and contacts of Prefer SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Prefer SA Prefer SA: COIFFURE MICHEL | MAISON IVOIRE | Boone naturals & Cosmetics NV | ALBERT LEONARD | K. SPORTKLUB TONGEREN

Other related companies as Prefer SA: COIFFURE MICHEL | MAISON IVOIRE | Boone naturals & Cosmetics NV | ALBERT LEONARD | K. SPORTKLUB TONGEREN

Prefer SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prefer SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01490539550. Het bedrijf Prefer SA bevindt zich op het adres: Sart d'Avette 110; 4400; Fl茅malle (Awirs). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Port facilities. Lijst met producten zijn Concrete products; Building materials; Forwarding agencies; Transport - International; Custom packing.
De hoofdactiviteit van Prefer SA is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prefer SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prefer SA, openstaande posities, locatie van Prefer SA op de kaart.

Prefer SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prefer SA, company assigned to the tax number BE01490539550. The company Prefer SA is located at the address: Sart d'Avette 110; 4400; Fl茅malle (Awirs). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Port facilities. List of products are Concrete products; Building materials; Forwarding agencies; Transport - International; Custom packing.
The main activity of Prefer SA is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Prefer SA is not available. You also can look at reviews of Prefer SA, open positions, location of Prefer SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prefer SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prefer SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prefer SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prefer SA, employees, financial statistics.