LUC GIRON

Contactgegevens LUC GIRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC GIRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC GIRON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FLACHAUX 25; 1440; BRAINE-LE-CHآTEAU, België

Telefoon (phone): 23663192 (+32-23663192) 23663192 (+32-23663192)

Fax (fax): +32 (59) 507-47-35 +32 (59) 507-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC GIRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC GIRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC GIRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC GIRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC GIRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC GIRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC GIRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC GIRON
Products information LUC GIRON

BTW identificatienummer (tax): BE04105285644
Ondernemingsnummer: 3326080322
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LUC GIRON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC GIRON
(Get full report from official database of BE for LUC GIRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC GIRON
Addition kinds of activities for LUC GIRON

794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
861101. Vakverenigingen | Trade associations
35310611. Schopladers | Shovel loaders
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
36799914. Tube transformator assemblies gebruikt bij het afvuren van elektronische buizen | Tube transformer assemblies used in firing electronic tubes
41110403. Metro operatie | Subway operation
50999913. Zonnebril | Sunglasses
59129901. Drug winkels | Drug stores
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
80990202. Hoorproefdienst | Hearing testing service

Werken bij LUC GIRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC GIRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC GIRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC GIRON. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

  Type: Werfreserve

  Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

 • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

  Type: Werfreserve

  Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van LUC GIRON in sociale netwerken
Look for responds of LUC GIRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC GIRON. Laat een reactie achter voor LUC GIRON. LUC GIRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC GIRON. Leave a respond for LUC GIRON. LUC GIRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC GIRON op de google maps. Adres en contacten LUC GIRON
Location of LUC GIRON on the google maps. Address and contacts of LUC GIRON

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC GIRON LUC GIRON: COFIP ENTREPRISES | NETTOYAGE SEC AIGLE NOIR | ROUFOSSE | DE BROE L. | GARAGE P SCHYNS SA

Other related companies as LUC GIRON: COFIP ENTREPRISES | NETTOYAGE SEC AIGLE NOIR | ROUFOSSE | DE BROE L. | GARAGE P SCHYNS SA

LUC GIRON is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC GIRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105285644. Het bedrijf LUC GIRON bevindt zich op het adres: RUE FLACHAUX 25; 1440; BRAINE-LE-CHآTEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC GIRON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC GIRON is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC GIRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC GIRON, openstaande posities, locatie van LUC GIRON op de kaart.

LUC GIRON is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC GIRON, company assigned to the tax number BE04105285644. The company LUC GIRON is located at the address: RUE FLACHAUX 25; 1440; BRAINE-LE-CHآTEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC GIRON were not found.
The main activity of LUC GIRON is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC GIRON is not available. You also can look at reviews of LUC GIRON, open positions, location of LUC GIRON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC GIRON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC GIRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC GIRON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC GIRON, employees, financial statistics.