LUC FLORIDOR

Contactgegevens LUC FLORIDOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC FLORIDOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC FLORIDOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DWORPSESTRAAT 21; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23773959 (+32-23773959) 23773959 (+32-23773959)

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC FLORIDOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC FLORIDOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC FLORIDOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC FLORIDOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC FLORIDOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC FLORIDOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC FLORIDOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC FLORIDOR
Products information LUC FLORIDOR

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LUC FLORIDOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC FLORIDOR
(Get full report from official database of BE for LUC FLORIDOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC FLORIDOR
Addition kinds of activities for LUC FLORIDOR

635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance

Werken bij LUC FLORIDOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC FLORIDOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC FLORIDOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC FLORIDOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Allround medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

 • Administratieve bediende (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Studentenjob

  Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

 • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Studentenjob

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

 • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

 • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

 • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Werfreserve

  Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van LUC FLORIDOR in sociale netwerken
Look for responds of LUC FLORIDOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC FLORIDOR. Laat een reactie achter voor LUC FLORIDOR. LUC FLORIDOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC FLORIDOR. Leave a respond for LUC FLORIDOR. LUC FLORIDOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC FLORIDOR op de google maps. Adres en contacten LUC FLORIDOR
Location of LUC FLORIDOR on the google maps. Address and contacts of LUC FLORIDOR

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC FLORIDOR LUC FLORIDOR: Charles Olivier | BENTLEY BELGIUM | BROOKLYN | INTERSFEER | Liberty Software Development

Other related companies as LUC FLORIDOR: Charles Olivier | BENTLEY BELGIUM | BROOKLYN | INTERSFEER | Liberty Software Development

LUC FLORIDOR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC FLORIDOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf LUC FLORIDOR bevindt zich op het adres: DWORPSESTRAAT 21; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC FLORIDOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC FLORIDOR is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC FLORIDOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC FLORIDOR, openstaande posities, locatie van LUC FLORIDOR op de kaart.

LUC FLORIDOR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC FLORIDOR, company assigned to the tax number BE02689422607. The company LUC FLORIDOR is located at the address: DWORPSESTRAAT 21; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC FLORIDOR were not found.
The main activity of LUC FLORIDOR is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC FLORIDOR is not available. You also can look at reviews of LUC FLORIDOR, open positions, location of LUC FLORIDOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC FLORIDOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC FLORIDOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC FLORIDOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC FLORIDOR, employees, financial statistics.