LUC DECOSTER

Contactgegevens LUC DECOSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DECOSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DECOSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONLEI 85; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22521276 (+32-22521276) 22521276 (+32-22521276)

Fax (fax): +32 (68) 994-64-54 +32 (68) 994-64-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DECOSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DECOSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DECOSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DECOSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DECOSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DECOSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DECOSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DECOSTER
Products information LUC DECOSTER

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LUC DECOSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DECOSTER
(Get full report from official database of BE for LUC DECOSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DECOSTER
Addition kinds of activities for LUC DECOSTER

3716. Stacaravans | Motor homes
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining

Werken bij LUC DECOSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DECOSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DECOSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DECOSTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

 • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Studenten (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

 • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

 • Receptionist(e) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: EUBELIUS

  Type: Vaste Job

  Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van LUC DECOSTER in sociale netwerken
Look for responds of LUC DECOSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DECOSTER. Laat een reactie achter voor LUC DECOSTER. LUC DECOSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DECOSTER. Leave a respond for LUC DECOSTER. LUC DECOSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DECOSTER op de google maps. Adres en contacten LUC DECOSTER
Location of LUC DECOSTER on the google maps. Address and contacts of LUC DECOSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DECOSTER LUC DECOSTER: BAUDOUIN FLEUVY | Vandenbroucke Pol NV | DHONT GRACIEN | W.C. DE TOEKOMSTVRIENDEN | ABAQUE

Other related companies as LUC DECOSTER: BAUDOUIN FLEUVY | Vandenbroucke Pol NV | DHONT GRACIEN | W.C. DE TOEKOMSTVRIENDEN | ABAQUE

LUC DECOSTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DECOSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf LUC DECOSTER bevindt zich op het adres: STATIONLEI 85; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC DECOSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DECOSTER is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DECOSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DECOSTER, openstaande posities, locatie van LUC DECOSTER op de kaart.

LUC DECOSTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DECOSTER, company assigned to the tax number BE07080932617. The company LUC DECOSTER is located at the address: STATIONLEI 85; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC DECOSTER were not found.
The main activity of LUC DECOSTER is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DECOSTER is not available. You also can look at reviews of LUC DECOSTER, open positions, location of LUC DECOSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DECOSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DECOSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DECOSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DECOSTER, employees, financial statistics.