LUC COSME

Contactgegevens LUC COSME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC COSME: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC COSME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BLANC TبRI 7; 6200; CHآTELET, België

Telefoon (phone): 71393547 (+32-71393547) 71393547 (+32-71393547)

Fax (fax): +32 (61) 194-94-89 +32 (61) 194-94-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC COSME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC COSME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC COSME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC COSME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC COSME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC COSME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC COSME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC COSME
Products information LUC COSME

BTW identificatienummer (tax): BE07621459960
Ondernemingsnummer: 4506561279
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LUC COSME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC COSME
(Get full report from official database of BE for LUC COSME)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC COSME
Addition kinds of activities for LUC COSME

308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij LUC COSME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC COSME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC COSME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC COSME. Looking for open vacancies in other companies

 • Wegenwerker (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Chauffeur CE (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

 • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DESUTTER GROUP

  Type: Vaste Job

  Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van LUC COSME in sociale netwerken
Look for responds of LUC COSME in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC COSME. Laat een reactie achter voor LUC COSME. LUC COSME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC COSME. Leave a respond for LUC COSME. LUC COSME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC COSME op de google maps. Adres en contacten LUC COSME
Location of LUC COSME on the google maps. Address and contacts of LUC COSME

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC COSME LUC COSME: Shaolin Wushu Instituut | ERNA MARAITE | Neels J-C | CENTRE DE REVALIDATION | BOLC

Other related companies as LUC COSME: Shaolin Wushu Instituut | ERNA MARAITE | Neels J-C | CENTRE DE REVALIDATION | BOLC

LUC COSME is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC COSME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07621459960. Het bedrijf LUC COSME bevindt zich op het adres: RUE DU BLANC TبRI 7; 6200; CHآTELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC COSME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC COSME is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC COSME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC COSME, openstaande posities, locatie van LUC COSME op de kaart.

LUC COSME is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC COSME, company assigned to the tax number BE07621459960. The company LUC COSME is located at the address: RUE DU BLANC TبRI 7; 6200; CHآTELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC COSME were not found.
The main activity of LUC COSME is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC COSME is not available. You also can look at reviews of LUC COSME, open positions, location of LUC COSME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC COSME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC COSME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC COSME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC COSME, employees, financial statistics.