LUC CALLEBERT

Contactgegevens LUC CALLEBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC CALLEBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC CALLEBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRANDLAAN 172B10; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58519745 (+32-58519745) 58519745 (+32-58519745)

Fax (fax): +32 (63) 975-36-95 +32 (63) 975-36-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC CALLEBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC CALLEBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC CALLEBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC CALLEBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC CALLEBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC CALLEBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC CALLEBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC CALLEBERT
Products information LUC CALLEBERT

BTW identificatienummer (tax): BE06721130371
Ondernemingsnummer: 1745147705
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LUC CALLEBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC CALLEBERT
(Get full report from official database of BE for LUC CALLEBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC CALLEBERT
Addition kinds of activities for LUC CALLEBERT

251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop

Werken bij LUC CALLEBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC CALLEBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC CALLEBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC CALLEBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

 • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

 • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

 • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

 • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DE BOEIE

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

Zoek naar antwoorden van LUC CALLEBERT in sociale netwerken
Look for responds of LUC CALLEBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC CALLEBERT. Laat een reactie achter voor LUC CALLEBERT. LUC CALLEBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC CALLEBERT. Leave a respond for LUC CALLEBERT. LUC CALLEBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC CALLEBERT op de google maps. Adres en contacten LUC CALLEBERT
Location of LUC CALLEBERT on the google maps. Address and contacts of LUC CALLEBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC CALLEBERT LUC CALLEBERT: I.S.C. T.C. | VAN BRUAENE | O.E.H. | RAOUD ABID AKBIR | TORNAMBE

Other related companies as LUC CALLEBERT: I.S.C. T.C. | VAN BRUAENE | O.E.H. | RAOUD ABID AKBIR | TORNAMBE

LUC CALLEBERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC CALLEBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06721130371. Het bedrijf LUC CALLEBERT bevindt zich op het adres: STRANDLAAN 172B10; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC CALLEBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC CALLEBERT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC CALLEBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC CALLEBERT, openstaande posities, locatie van LUC CALLEBERT op de kaart.

LUC CALLEBERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC CALLEBERT, company assigned to the tax number BE06721130371. The company LUC CALLEBERT is located at the address: STRANDLAAN 172B10; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC CALLEBERT were not found.
The main activity of LUC CALLEBERT is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC CALLEBERT is not available. You also can look at reviews of LUC CALLEBERT, open positions, location of LUC CALLEBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC CALLEBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC CALLEBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC CALLEBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC CALLEBERT, employees, financial statistics.