LUC BRUYNDONCKX

Contactgegevens LUC BRUYNDONCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BRUYNDONCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BRUYNDONCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPALAAN 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23776619 (+32-23776619) 23776619 (+32-23776619)

Fax (fax): +32 (64) 722-62-45 +32 (64) 722-62-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BRUYNDONCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BRUYNDONCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BRUYNDONCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BRUYNDONCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BRUYNDONCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BRUYNDONCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BRUYNDONCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BRUYNDONCKX
Products information LUC BRUYNDONCKX

BTW identificatienummer (tax): BE03931427001
Ondernemingsnummer: 2430419921
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LUC BRUYNDONCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BRUYNDONCKX
(Get full report from official database of BE for LUC BRUYNDONCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BRUYNDONCKX
Addition kinds of activities for LUC BRUYNDONCKX

871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
24480300. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
50910703. motorboten | Motorboats
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant

Werken bij LUC BRUYNDONCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BRUYNDONCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BRUYNDONCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BRUYNDONCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

 • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

 • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

 • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

 • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

 • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BOSTHON SPORT

  Type: Studentenjob

  Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

 • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Vaste Job

  Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van LUC BRUYNDONCKX in sociale netwerken
Look for responds of LUC BRUYNDONCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BRUYNDONCKX. Laat een reactie achter voor LUC BRUYNDONCKX. LUC BRUYNDONCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BRUYNDONCKX. Leave a respond for LUC BRUYNDONCKX. LUC BRUYNDONCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BRUYNDONCKX op de google maps. Adres en contacten LUC BRUYNDONCKX
Location of LUC BRUYNDONCKX on the google maps. Address and contacts of LUC BRUYNDONCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BRUYNDONCKX LUC BRUYNDONCKX: MARIO SCARNATI | Robert | Colpaert J BVBA | JEAN DRUART | M. SCHMITT

Other related companies as LUC BRUYNDONCKX: MARIO SCARNATI | Robert | Colpaert J BVBA | JEAN DRUART | M. SCHMITT

LUC BRUYNDONCKX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BRUYNDONCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03931427001. Het bedrijf LUC BRUYNDONCKX bevindt zich op het adres: EUROPALAAN 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC BRUYNDONCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC BRUYNDONCKX is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BRUYNDONCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BRUYNDONCKX, openstaande posities, locatie van LUC BRUYNDONCKX op de kaart.

LUC BRUYNDONCKX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BRUYNDONCKX, company assigned to the tax number BE03931427001. The company LUC BRUYNDONCKX is located at the address: EUROPALAAN 21; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC BRUYNDONCKX were not found.
The main activity of LUC BRUYNDONCKX is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BRUYNDONCKX is not available. You also can look at reviews of LUC BRUYNDONCKX, open positions, location of LUC BRUYNDONCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BRUYNDONCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BRUYNDONCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BRUYNDONCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BRUYNDONCKX, employees, financial statistics.