LUC BOON

Contactgegevens LUC BOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PERSPECTIEFLAAN 17; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27727971 (+32-27727971) 27727971 (+32-27727971)

Fax (fax): +32 (59) 485-93-50 +32 (59) 485-93-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BOON
Products information LUC BOON

BTW identificatienummer (tax): BE08962890625
Ondernemingsnummer: 2459808349
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LUC BOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BOON
(Get full report from official database of BE for LUC BOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BOON
Addition kinds of activities for LUC BOON

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
20969902. Uien frietjes | Onion fries
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
30520105. Tuinslang, rubber | Garden hose, rubber
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij LUC BOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

 • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

 • LOODGIETER (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

 • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

  Regio: STRIJPEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

 • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

 • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van LUC BOON in sociale netwerken
Look for responds of LUC BOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BOON. Laat een reactie achter voor LUC BOON. LUC BOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BOON. Leave a respond for LUC BOON. LUC BOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BOON op de google maps. Adres en contacten LUC BOON
Location of LUC BOON on the google maps. Address and contacts of LUC BOON

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BOON LUC BOON: COIFFURE CHARME | V.C. TONGEREN | TWENTY-ONE | Alla Breve BVBA | D. HENRARD

Other related companies as LUC BOON: COIFFURE CHARME | V.C. TONGEREN | TWENTY-ONE | Alla Breve BVBA | D. HENRARD

LUC BOON is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08962890625. Het bedrijf LUC BOON bevindt zich op het adres: PERSPECTIEFLAAN 17; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC BOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC BOON is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BOON, openstaande posities, locatie van LUC BOON op de kaart.

LUC BOON is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BOON, company assigned to the tax number BE08962890625. The company LUC BOON is located at the address: PERSPECTIEFLAAN 17; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC BOON were not found.
The main activity of LUC BOON is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BOON is not available. You also can look at reviews of LUC BOON, open positions, location of LUC BOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BOON, employees, financial statistics.