LOUIS VANHAELEN

Contactgegevens LOUIS VANHAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VANHAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VANHAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARIA-THةRبSIASTRAAT 98; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22194494 (+32-22194494) 22194494 (+32-22194494)

Fax (fax): +32 (68) 895-84-71 +32 (68) 895-84-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VANHAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VANHAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VANHAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VANHAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VANHAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VANHAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VANHAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VANHAELEN
Products information LOUIS VANHAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02986053466
Ondernemingsnummer: 3275817871
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LOUIS VANHAELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VANHAELEN
(Get full report from official database of BE for LOUIS VANHAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VANHAELEN
Addition kinds of activities for LOUIS VANHAELEN

395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance

Werken bij LOUIS VANHAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VANHAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VANHAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VANHAELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

 • Calculator M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

 • Project engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

 • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

 • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp Hever (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

  Type: Vaste Job

  Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van LOUIS VANHAELEN in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VANHAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VANHAELEN. Laat een reactie achter voor LOUIS VANHAELEN. LOUIS VANHAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VANHAELEN. Leave a respond for LOUIS VANHAELEN. LOUIS VANHAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VANHAELEN op de google maps. Adres en contacten LOUIS VANHAELEN
Location of LOUIS VANHAELEN on the google maps. Address and contacts of LOUIS VANHAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VANHAELEN LOUIS VANHAELEN: Aquarius I | SGPMI SA | Berckmoes G | DE SNELLE DUIF | GONNE R.

Other related companies as LOUIS VANHAELEN: Aquarius I | SGPMI SA | Berckmoes G | DE SNELLE DUIF | GONNE R.

LOUIS VANHAELEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VANHAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02986053466. Het bedrijf LOUIS VANHAELEN bevindt zich op het adres: MARIA-THةRبSIASTRAAT 98; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LOUIS VANHAELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS VANHAELEN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VANHAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VANHAELEN, openstaande posities, locatie van LOUIS VANHAELEN op de kaart.

LOUIS VANHAELEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VANHAELEN, company assigned to the tax number BE02986053466. The company LOUIS VANHAELEN is located at the address: MARIA-THةRبSIASTRAAT 98; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LOUIS VANHAELEN were not found.
The main activity of LOUIS VANHAELEN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VANHAELEN is not available. You also can look at reviews of LOUIS VANHAELEN, open positions, location of LOUIS VANHAELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VANHAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VANHAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VANHAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VANHAELEN, employees, financial statistics.