Slegers Algemene Aannemingen NV

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Slegers Algemene Aannemingen NV
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Slegers Algemene Aannemingen NV

Contactgegevens Slegers Algemene Aannemingen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slegers Algemene Aannemingen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slegers Algemene Aannemingen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tipstraat 140 3740 Bilzen, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slegers Algemene Aannemingen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slegers Algemene Aannemingen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slegers Algemene Aannemingen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slegers Algemene Aannemingen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slegers Algemene Aannemingen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slegers Algemene Aannemingen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slegers Algemene Aannemingen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slegers Algemene Aannemingen NV
Products information Slegers Algemene Aannemingen NV

BTW identificatienummer (tax): BE04163787841
Ondernemingsnummer: 9726989746
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Roadway construction; Sports facility construction, sports-field construction

Product categorie (product category): Pond Construction, Supraregional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slegers Algemene Aannemingen NV
(Get full report from official database of BE for Slegers Algemene Aannemingen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slegers Algemene Aannemingen NV
Addition kinds of activities for Slegers Algemene Aannemingen NV

273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij Slegers Algemene Aannemingen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slegers Algemene Aannemingen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slegers Algemene Aannemingen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slegers Algemene Aannemingen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

Zoek naar antwoorden van Slegers Algemene Aannemingen NV in sociale netwerken
Look for responds of Slegers Algemene Aannemingen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slegers Algemene Aannemingen NV. Laat een reactie achter voor Slegers Algemene Aannemingen NV. Slegers Algemene Aannemingen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slegers Algemene Aannemingen NV. Leave a respond for Slegers Algemene Aannemingen NV. Slegers Algemene Aannemingen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slegers Algemene Aannemingen NV op de google maps. Adres en contacten Slegers Algemene Aannemingen NV
Location of Slegers Algemene Aannemingen NV on the google maps. Address and contacts of Slegers Algemene Aannemingen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Slegers Algemene Aannemingen NV Slegers Algemene Aannemingen NV: CENTRALE CHRIST. BOEKH. | ROBERT FILIPUTTI | Ourson Enrhumé (L') | VRIJ VOETBALVERBOND DEINZE | MARTIN HERMANS

Other related companies as Slegers Algemene Aannemingen NV: CENTRALE CHRIST. BOEKH. | ROBERT FILIPUTTI | Ourson Enrhumé (L') | VRIJ VOETBALVERBOND DEINZE | MARTIN HERMANS

Slegers Algemene Aannemingen NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slegers Algemene Aannemingen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163787841. Het bedrijf Slegers Algemene Aannemingen NV bevindt zich op het adres: Tipstraat 140 3740 Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pond Construction, Supraregional. Lijst met producten zijn Roadway construction; Sports facility construction, sports-field construction.
De hoofdactiviteit van Slegers Algemene Aannemingen NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slegers Algemene Aannemingen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slegers Algemene Aannemingen NV, openstaande posities, locatie van Slegers Algemene Aannemingen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Slegers Algemene Aannemingen NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slegers Algemene Aannemingen NV, company assigned to the tax number BE04163787841. The company Slegers Algemene Aannemingen NV is located at the address: Tipstraat 140 3740 Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pond Construction, Supraregional. List of products are Roadway construction; Sports facility construction, sports-field construction.
The main activity of Slegers Algemene Aannemingen NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Slegers Algemene Aannemingen NV is not available. You also can look at reviews of Slegers Algemene Aannemingen NV, open positions, location of Slegers Algemene Aannemingen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slegers Algemene Aannemingen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slegers Algemene Aannemingen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slegers Algemene Aannemingen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slegers Algemene Aannemingen NV, employees, financial statistics.