LODEWIJK VERBIEST

Contactgegevens LODEWIJK VERBIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODEWIJK VERBIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODEWIJK VERBIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSEMLAAN 39; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27313435 (+32-27313435) 27313435 (+32-27313435)

Fax (fax): +32 (50) 404-31-43 +32 (50) 404-31-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODEWIJK VERBIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODEWIJK VERBIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODEWIJK VERBIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODEWIJK VERBIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODEWIJK VERBIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODEWIJK VERBIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODEWIJK VERBIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODEWIJK VERBIEST
Products information LODEWIJK VERBIEST

BTW identificatienummer (tax): BE07572021484
Ondernemingsnummer: 4294525146
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LODEWIJK VERBIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODEWIJK VERBIEST
(Get full report from official database of BE for LODEWIJK VERBIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODEWIJK VERBIEST
Addition kinds of activities for LODEWIJK VERBIEST

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
32990104. Mica, splitsing | Mica, splitting
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
36340509. Razors, elektrisch | Razors, electric
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec

Werken bij LODEWIJK VERBIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODEWIJK VERBIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODEWIJK VERBIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODEWIJK VERBIEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

 • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

 • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: BROOD EN BROODJES

  Type: Flexijob

  Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van LODEWIJK VERBIEST in sociale netwerken
Look for responds of LODEWIJK VERBIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODEWIJK VERBIEST. Laat een reactie achter voor LODEWIJK VERBIEST. LODEWIJK VERBIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODEWIJK VERBIEST. Leave a respond for LODEWIJK VERBIEST. LODEWIJK VERBIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODEWIJK VERBIEST op de google maps. Adres en contacten LODEWIJK VERBIEST
Location of LODEWIJK VERBIEST on the google maps. Address and contacts of LODEWIJK VERBIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come LODEWIJK VERBIEST LODEWIJK VERBIEST: Van Tornhout & Zn | Novotel Brussels Off Grand'Place | LUC VOET | Lefevre G | DE SCHRIJVER ROGER & ZN

Other related companies as LODEWIJK VERBIEST: Van Tornhout & Zn | Novotel Brussels Off Grand'Place | LUC VOET | Lefevre G | DE SCHRIJVER ROGER & ZN

LODEWIJK VERBIEST is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODEWIJK VERBIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07572021484. Het bedrijf LODEWIJK VERBIEST bevindt zich op het adres: VOSSEMLAAN 39; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LODEWIJK VERBIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODEWIJK VERBIEST is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODEWIJK VERBIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODEWIJK VERBIEST, openstaande posities, locatie van LODEWIJK VERBIEST op de kaart.

LODEWIJK VERBIEST is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODEWIJK VERBIEST, company assigned to the tax number BE07572021484. The company LODEWIJK VERBIEST is located at the address: VOSSEMLAAN 39; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LODEWIJK VERBIEST were not found.
The main activity of LODEWIJK VERBIEST is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LODEWIJK VERBIEST is not available. You also can look at reviews of LODEWIJK VERBIEST, open positions, location of LODEWIJK VERBIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODEWIJK VERBIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODEWIJK VERBIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODEWIJK VERBIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODEWIJK VERBIEST, employees, financial statistics.