LODE VERHAEGEN

Contactgegevens LODE VERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODE VERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODE VERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAASMARKT 18B1; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24146758 (+32-24146758) 24146758 (+32-24146758)

Fax (fax): +32 (12) 343-97-35 +32 (12) 343-97-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODE VERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODE VERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODE VERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODE VERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODE VERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODE VERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODE VERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODE VERHAEGEN
Products information LODE VERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02810272216
Ondernemingsnummer: 3521911621
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LODE VERHAEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODE VERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for LODE VERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODE VERHAEGEN
Addition kinds of activities for LODE VERHAEGEN

811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij LODE VERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODE VERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODE VERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODE VERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

 • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

 • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

 • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

 • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

 • technieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

 • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van LODE VERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of LODE VERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODE VERHAEGEN. Laat een reactie achter voor LODE VERHAEGEN. LODE VERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODE VERHAEGEN. Leave a respond for LODE VERHAEGEN. LODE VERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODE VERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten LODE VERHAEGEN
Location of LODE VERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of LODE VERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LODE VERHAEGEN LODE VERHAEGEN: S T I M FACTORY | CULTUREEL CENTRUM | Grosjean Christian | DOMENICO VISANI | IMPRIBEAU scrl

Other related companies as LODE VERHAEGEN: S T I M FACTORY | CULTUREEL CENTRUM | Grosjean Christian | DOMENICO VISANI | IMPRIBEAU scrl

LODE VERHAEGEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODE VERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810272216. Het bedrijf LODE VERHAEGEN bevindt zich op het adres: KAASMARKT 18B1; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LODE VERHAEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODE VERHAEGEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODE VERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODE VERHAEGEN, openstaande posities, locatie van LODE VERHAEGEN op de kaart.

LODE VERHAEGEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODE VERHAEGEN, company assigned to the tax number BE02810272216. The company LODE VERHAEGEN is located at the address: KAASMARKT 18B1; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LODE VERHAEGEN were not found.
The main activity of LODE VERHAEGEN is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LODE VERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of LODE VERHAEGEN, open positions, location of LODE VERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODE VERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODE VERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODE VERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODE VERHAEGEN, employees, financial statistics.